Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Απολαυστικά αλληλομαχαιρώματα μεταξύ ναζιστών - 'Η όταν "Σέρνεται με την χούφτα γεμάτη χάπια ο Πατριώτης της Κονόμας", Μιχαλολιάκος

Του Σ. Λ.

Διάνα έπεσε στην εκτίμησή του ο σύντροφος ο οποίος τέλη Ιούνη 2019 έγραφε στο blog μας: "Αν η εκλογική ήττα της Χ.Α., που προβλέπεται, πάρει τις διαστάσεις πανωλεθρίας, σε σημείο που το ναζιστικό μόρφωμα στερηθεί την κοινοβουλευτική του παρουσία, τότε στο εσωτερικό του θα γίνει χαμός".

Και τώρα, μετά το κείμενο που έγραψε ο Δημήτρης Ψαράς ότι ο Κασιδιάρης κούνησε μαντίλι αποχαιρετισμού στον πολιτικό του μέντορα, αφού "Μαύρη πέτρα ρίχνει πίσω του ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, πηδώντας κι αυτός απ’ το καράβι λίγο πριν αυτό προσκρούσει... δικαστικά στο παγόβουνο", είναι απόλαυση τα επεισόδια που παρακολουθούμε στο "καφέ της χαράς" του ακροδεξιού- ναζιστικού χώρου.

Εδώ μου ήρθε στο μυαλό και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί, μια χιουμοριστική ατάκα που είχε πει ο αγαπημένος καθηγητής μου στο ΙΕΚ, απευθυνόμενος στην κοπελιά μου: "Αγαπάς το αγόρι σου όπως ο Σπίνος τον Μιχαλολιάκο;".
(Οι σχέσεις μεταξύ διδασκόντων και μαθητών στα δημόσια ΙΕΚ σε αρκετές περιπτώσεις είναι εντελώς διαφορετικές απ' τις γνωστές που υπάρχουν στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές διαδικασίες. Μπορεί να δημιουργηθεί μια οικειότητα με κατάληξη της φιλικές σχέσεις).

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη όταν σχολιάζαμε, σε μια φιλική παρέα την κατάθεση που είχε δώσει στην δίκη των μελών της ναζιστικής συμμορίας, ο αυτοπαρουσιαζόμενος σαν δημοσιογράφος, Αρης Σπίνος, σαν μάρτυρας υπεράσπισης του φυρερίσκου.

Από τότε όμως, άλλαξαν τα φεγγάρια και τα συμφέροντα.
Στένεψαν τα οικονομικά για την εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου και το μπαγιόκο κόπηκε για τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής. (Αντε βρες και τι άλλα παρασκηνιακά νταλαβέρια μπορεί να έχουν υπάρξει...).

Ετσι, λοιπόν σήμερα, ο πρώην "ευεργετηθέντας" από την Χρυσή Αυγή, Αρης Σπίνος έχει αναλάβει τον συνήγορο του Κασιδιάρη, και εξαπολύει μέσα από τον ιστότοπο που διαχειρίζεται μια απίστευτη -σε χαρακτηρισμούς και ένταση- επίθεση σ' αυτόν που πριν μόλις πριν λίγους μήνες υπερασπιζόταν με γιουσουφακικό τρόπο.

Μάλιστα από την κατάθεση του έχω συγκρατήσει στην μνήμη μου μια κορυφαία στιγμή.
Θέλοντας να αποτινάζει τον χαρακτηρισμό ότι η Χ.Α, είναι νεοναζιστική οργάνωση, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει μια φωτογραφία του Μιχαλολιάκου να χαιρετά ναζιστικά, με φόντο τη ναζιστική σημαία, είπε το εξής αμίμητο«Είναι ο Μιχαλολιάκος με αρχαιοελληνικό χαιρετισμό και πίσω του ο μαίανδρος ανάποδα». 😆

Κάναμε αναφορά στο παραπάνω στιγμιότυπο για να γίνει κατανοητό σε όλους/ες ποιος είναι ο άνθρωπος που σήμερα γράφει ότι "Σέρνεται με την χούφτα γεμάτη χάπια ο Πατριώτης της Κονόμας",  ο "Ηγέτης της Φακής" και ο "Τεμπέλης  της Πεύκης".

Αυτός είναι ο κόσμος της "εθνικοφροσύνης" που και μόνο να πεις ότι θα τον συγκρίνεις με τον "δικό μας κόσμο" των επαναστατών που θυσιάζουν την ζωή τους για τα ιδανικά που πιστεύουν, αποτελεί Απο (Για τους τους δικούς μας "αγίους")  


https://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/05/blog-post_881.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου