Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

(Μα... η... "ο Μακρόν της Ελλάδας " συντρόφισσάς σας Δούρου δεν το είχε εντάξει στο ΠΕΣΔΑ της); Βουλευτές Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό



Με κοινή δήλωσή τους οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Δρίτσας Θεόδωρος, Κασιμάτη Νίνα, Ραγκούσης Γιάννης και Αλεξιάδης Τρύφων,  εκφράζουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους  στη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Πειραιά στο Σχιστό που επιχειρείται με το άρθρο 92, § 1.ιστ΄, του υπό ψήφιση νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος (είτε αφορά την οδό Αναπαύσεως που αναφέρει το κείμενο του ν/σ, είτε την περιοχή του Σχιστού που δείχνει ο συνημμένος στο ν/σ χάρτης) και δηλώνουν ότι θα εξασκήσουν κάθε δυνατή κοινοβουλευτική διαδικασία για να μην περάσει και να αποσυρθεί.


Η κατάθεση ενός νομοσχεδίου εκτρώματος κατά του περιβάλλοντος εν μέσω πανδημίας , χωρίς ουσιαστική συζήτηση και με το Κοινοβούλιο να υπολειτουργεί, μόνο σαν νομοθετικό και οικολογικό πραξικόπημα μπορεί να θεωρηθεί.
Ας θυμηθούν οι κυβερνώντες της ΝΔ το βαθύ παρελθόν των αγώνων των κατοίκων της περιοχής του Πειραιά, που ακύρωσε κατά καιρούς κυβερνητικά σχέδια που ήθελαν να μετατρέψουν την περιοχή μας στην «πίσω αυλή» της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου