Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

"Χαλάλι το Σαββατόβραδο, άντε γαμηθείτε κορυφαίοι επιστήμονες"

Του Σ.Λ

Μια απρόσμενη χαρά με περίμενε λίγο πριν πάω για ύπνο και άνοιξα για να δω τα e-mail μου.

Το πρώτο ήταν από την κοπελιά μου με τίτλο "ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ" και το μόνο που περιλάμβανε ήταν η διπλανή φωτογραφία, καρδούλες και μια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Ενιωσα πολύ ωραία που ο μικρούλης κέρδισε την μάχη που έδινε για την ζωή.



Παράλληλα όμως θύμωσα πάρα πολύ. Κι αυτό γιατί θυμήθηκα ότι πριν κάποιους μήνες ο Κικίλιας σαν υπουργός Υγείας, επικαλούμενος γνωμάτευση από "το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, που είναι το θεσμοθετημένο ανεξάρτητο όργανο και στελεχωμένο από κορυφαίους επιστήμονες", αρνήθηκε το υπουργείο του να συμβάλει οικονομικά για τη μετάβαση του μικρού παιδιού στις ΗΠΑ, για να υποβληθεί σε μια συνδυαστική θεραπεία. 
(Ο μικρούλης Παναγιώτης πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1).

Μετά, λοιπόν από δυο κατηγορηματικά ΟΧΙ των "κορυφαίων επιστημόνων" του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου στο να καλύψει το υπουργείο τα έξοδα θεραπείας του παιδιού στην Αμερική, οι γονείς τους δεν είχαν άλλη δυνατότητα παρά να απευθύνουν έκκληση, για οικονομική στήριξη. από τον απλό κόσμο.

Ηταν τότε που το κουβεντιάσαμε με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε επηρεαστεί  από τις "γνωματεύσεις των κορυφαίων ιατρών" και δεν είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ.
Το συζητήσαμε όμως και καταλήξαμε να μην κάνουμε μια Σαββατιάτικη έξοδο που είχαμε προγραμματίσει και να καταθέσουμε τα "ψιλά" που θα ξοδεύαμε, στον λογαριασμό του μικρούλη.

Ετσι σήμερα με πολύ χαρά μπορεί να πούμε "Χαλάλι το Σαββατόβραδο, άντε γαμηθείτε κορυφαίοι επιστήμονες"  


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/02/blog-post_39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου