Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίπρας: Συνειδητός ψεύτης και αγράμματος (Βίντεο)



Αν ρίξετε μια ματιά στο Ιντερνέτ για το πώς αντιμετώπισαν οι χρήστες του διαδικτύου την ομιλία του πρωθυπουργού στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, θα διαπιστώσετε ότι τους άφησε παγερά αδιάφορους. Είναι τόσο αφερέγγυο το άτομο, που ότι και να δηλώσει περνάει εντελώς απαρατήρητο από τον κόσμο.

Το μόνο που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι ο Τσίπρας έχει το ταλέντο να λέει συνειδητά τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα. Μια αδιάψευστη επιβεβαίωση αυτής ας της διαπίστωσης είναι και το βίντεο που παραθέτουμε.

Απ’ αυτή την άποψη δεν έχει νόημα να κάνουμε την παραμικρή αναφορά για τα παραμύθια της Χαλιμάς που ακούσαμε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παίζοντας με την μιζέρια, την φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου, ξαναπούλησε πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αυτό το έχουν αντιληφθεί και όσοι/ες συχνάζουν τα μέσα μαζικής δικτύωσης γι’ αυτό απαξίωσαν τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και επιδόθηκαν στο να σατιρίζουν την αμορφωσιά του.
Ειλικρινά δεν θυμόμαστε άλλον πρωθυπουργό να κάνει τέτοια «επίδειξη» ασχετοσύνης. Δεν φτάνει που μας παρουσίασε τον Ομηρο … σε Συριζαίικη έκδοση, αναφερόμενος στον Οδυσσέα και στις Σειρήνες, έφτασε στο σημείο να μας μιλάει ότι «Θα καθαρίσουμε τον κόπρο του Αυγέα».

Προφανώς κάπου θα άκουσε τον μύθο που θέλει τον Ηρακλή να πραγματοποιεί άθλο καθαρίζοντας την κοπριά απ’ τα 3000 βόδια που υπήρχαν  στους τεράστιους στάβλους του βασιλιά της Ήλιδος Αυγεία  και οι οποίοι δεν είχαν καθαρισθεί για 30 χρόνια. «Την κόπρο», λοιπόν την έκανε «τον κόπρο» για να μας θυμίσει τα συμπαθητικά αδέσποτα σκυλιά.

Τελικά αν για κάτι θυμόμαστε τον Σημίτη είναι για τα επικά σαρδάμ του. Τον Τσίπρα ίσως κάποια στιγμή τον θυμόμαστε για την επίδειξη αγραμματοσύνης του.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_10.html

1 σχόλιο:

  1. Ο ... Γκαβρόγλου του την έγραψε την ομιλία!!!!

    Άλλοι λένε ότι την έγραψε ένας Ελληνοαμερικανός από το το επιτελείο Προπαγάνδας για της Βουλευτικές εκλογές!!!

    Πάντως Εμείς ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ... ΓΡΑΨΑΜΕ!!!

    Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή