Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το ατέλειωτο πάρτι που έκαναν "πράσινα" λαμόγια με το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ και η ... "δικαίωση" από τον ΣΥΡΙΖΑ του βασικού ταμεία του ΠΑΣΟΚ




Δεν αιφνιδίασε κανέναν το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων –που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η εφημερίδα kontranews- και μας δείχνει το ατέλειωτο πάρτι που έκαναν κάποια «πράσινα» λαμόγια βάζοντας «χέρι» στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
Ανοίγει όμως ξανά ένα μεγάλο θέμα αν θεωρήσουμε σαν βάσιμη την πληροφορία της εφημερίδας ότι θα καθίσουν στο «σκαμνί» όλοι όσα χρημάτισαν ταμίες του ΠΑΣΟΚ.



Αρχικά ας δούμε κάποια καίρια σημεία του δημοσιεύματος:
«Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ. Μέχρι και παραστατικό για έξοδο 20.000 ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα επίσημα βιβλία», αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει:  
«Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστήριου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση. Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανέναν παραστατικό, ενώ καταγράφονται και πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις».

Για να μην επαναλαμβάνουμε τα όσα ήδη έχουμε γράψει θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση που αναφέρετε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» απ’ το οποίο μάθαμε ότι όσο ήταν ταμίας του ΠΑΣΟΚ ο Ρ. Σπυρόπουλος έκαναν φτερά απ’ τα ταμεία αυτού του κόμματος ποσό που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!!!
Ε, με τέτοια προϋπηρεσία ο  Ροβέρτος Σπυρόπουλος (πέρα απ’ την προκλητικά πλουσιοπάροχη ζωή που έκανε) δεν είναι λογικό σήμερα με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ να διοικεί το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, το ΙΚΑ;


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου