Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΚΑΜΙΚΑΖΙ» ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ

Δημοσιογράφοι «καμικάζι» στην υπηρεσία των βαρόνων των ΜΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Όπως σας έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr, σε σύσκεψη που είχαν στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος...) οι καναλάρχες και ορισμένοι άλλοι βαρόνοι των ΜΜΕαποφάσισαν να συγκροτήσουν «Συντονιστικό Γραφείο» κατά της κυβέρνησης, ώστε να πολεμήσουν και την αποπληρωμή των οφειλόμενων για τη χρήση των συχνοτήτων απ' το 2011 και μετά και την επαναπροκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων από μηδενική βάση και το έλεγχο των θαλασσοδανείων τους.
Πρόκειται –στην ουσία- για μια επανάληψη της μάχης που είχαν δώσει το 2005 κατά Καραμανλή και Παυλόπουλου τότε λόγω του νόμου για τον «βασικό μέτοχο».
Και ήδη τα πρώτα δείγματα αυτής της επιχείρησης εναντίον της κυβέρνησης τα έχουμε δει, απ' τη στάση που έχουν κρατήσει τις τελευταίες μέρες τα συστημικά ΜΜΕ σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, η προβολή μιας φοβικής και ακροδεξιάς ατζέντας σε συγχορδία με τον Αντ. Σαμαρά (όπως πιστεύει ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ), αλλά και η παρουσίαση της κρίσιμης εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, όπου τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της διαπλοκής και ιδιαίτερα συγκεκριμένων καναλιών εμφανίζουν ήδη τη χώρα... χρεοκοπημένη!
Κατά τις πληροφορίες μας, σε αυτό το άτυπο «Συντονιστικό» των διαπλεκόμενων βαρόνων συμμετέχουν:
  • Διευθυντής καναλιού.
  • Διευθυντές ειδήσεων δύο άλλων καναλιών.
  • Επικεφαλής πολιτικού ρεπορτάζ έτερου καναλιού.
  • Δύο αρθρογράφοι συγκροτήματος.
  • Αρθρογράφος εφημερίδας που στηρίζει τη Ν.Δ.
  • Διευθυντής άλλης εφημερίδας.
  • Δύο στελέχη άλλου συγκροτήματος, που έχει και εφημερίδα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ...
Ενώ, όπως επίσης έχει αποκαλύψει το Newsbomb.gr,σε αυτό το «Συντονιστικό» παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες δύο τέως υπουργοί, ένας του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είναι και επιφανής νομικός και ένας –λαλίστατος- της Ν.Δ....


Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/577169/dimosiografoi-kamikazi-stin-ypiresia-ton-varonon-ton-mme#ixzz3XOsKQZhC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου