Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του Κόκκινου Δικτύου (ΣΥΡΙΖΑ) για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Αναδημοσίευση από RProject

Σχετικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Ανακοίνωση του Κόκκινου Δικτύου.
1. Σχε­τι­κά με την υπερ­ψή­φι­ση της νο­μο­θε­τι­κής ρύθ­μι­σης για τη δέ­σμευ­ση των απο­θε­μα­τι­κών φο­ρέ­ων του ευ­ρύ­τε­ρου δη­μό­σιου τομέα, έχου­με να πα­ρα­τη­ρή­σου­με τα εξής:

α. Αυτή τη στιγ­μή ήταν ο μο­να­δι­κός τρό­πος για να πλη­ρω­θούν μι­σθοί και συ­ντά­ξεις δη­μο­σί­ων υπαλ­λή­λων στα τέλη Απρι­λί­ου - αρχές Μαϊου, με δε­δο­μέ­νο ότι η κυ­βέρ­νη­ση εξά­ντλη­σε τα ρευ­στά δια­θέ­σι­μα του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού αλλά και φο­ρέ­ων του ευ­ρύ­τε­ρου δη­μό­σιου τομέα για να απο­πλη­ρώ­σει τα το­κο­χρε­ο­λύ­σια του κρα­τι­κού χρέ­ους.
β. Δεν έπρε­πε  να δώ­σου­με τον πα­ρα­μι­κρό "χώρο" στις μνη­μο­νια­κές δυ­νά­μεις (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Πο­τά­μι), των οποί­ων η κρι­τι­κή στην ΠΝΠ είναι υπο­κρι­τι­κή και οι οποί­ες πιέ­ζουν ευ­θέ­ως στην κα­τεύ­θυν­ση της εσω­τε­ρι­κής στά­σης πλη­ρω­μών σε μι­σθούς και συ­ντά­ξεις, ενώ ου­δό­λως δια­μαρ­τυ­ρή­θη­καν μέχρι σή­με­ρα που η κυ­βέρ­νη­ση πλή­ρω­νε με τα ίδια δια­θέ­σι­μα τα το­κο­χρε­ο­λύ­σια του κρα­τι­κού χρέ­ους. Με την πο­λι­τι­κή τους απο­δει­κνύ­ουν ότι βά­ζουν τα "δι­καιώ­μα­τα" των δα­νει­στών πάνω από τους μι­σθούς και τις συ­ντά­ξεις. Δεν κι­νη­το­ποιού­νται ούτε για τα δια­θέ­σι­μα των φο­ρέ­ων ούτε για τους μι­σθούς και τις συ­ντά­ξεις, αλλά για τα "δι­καιώ­μα­τα" των δα­νει­στών.     
2. Κα­λού­με την κυ­βέρ­νη­ση να ανα­θε­ω­ρή­σει άμεσα την επι­λο­γή της να εξα­ντλεί τα ρευ­στά δια­θέ­σι­μα του ευ­ρύ­τε­ρου δη­μό­σιου τομέα για την πλη­ρω­μή το­κο­χρε­ο­λυ­σί­ων. Πρέ­πει να αντι­στρέ­ψου­με τον εκ­βια­σμό των δα­νει­στών προ­χω­ρώ­ντας σε παύση πλη­ρω­μών στα το­κο­χρε­ο­λύ­σια του κρα­τι­κού χρέ­ους. Είναι η μόνη, "νό­μι­μη" και απο­τε­λε­σμα­τι­κή άμυνα στους εκ­βια­σμούς των δα­νει­στών και στην κι­νη­το­ποί­η­ση των ντό­πιων, μνη­μο­νια­κών δυ­νά­με­ων και συμ­μά­χων τους, που χρη­σι­μο­ποιούν τη χρη­μα­το­δο­τι­κή ασφυ­ξία σαν όπλο για να μας υπο­χρε­ώ­σουν να βά­λου­με την υπο­γρα­φή μας σε νέα μνη­μό­νια.
Η εξά­ντλη­ση των ρευ­στών δια­θε­σί­μων για να πλη­ρώ­νου­με αυ­τούς που μας εκ­βιά­ζουν, τους απο­θρα­σύ­νει, εξα­σθε­νί­ζει τη θέση μας, υπο­σκά­πτει την αξιο­πι­στία μας, απο­θαρ­ρύ­νει αυ­τούς που μας στή­ρι­ξαν, κάνει το χρόνο να δου­λεύ­ει για τους δα­νει­στές κι όχι για μας, δίνει "χώρο" στις εγ­χώ­ριες μνη­μο­νια­κές δυ­νά­μεις να θο­ρυ­βούν υπο­κρι­τι­κά και οδη­γεί με μα­θη­μα­τι­κή ακρί­βεια σε πλή­ρες αδιέ­ξο­δο.
Η μόνη απά­ντη­ση είναι η παύση πλη­ρω­μών στα το­κο­χρε­ο­λύ­σια και η δια­γρα­φή του χρέ­ους, που ανα­δει­κνύ­ο­νται σε εκ των ων ουκ άνευ προ­ϋ­πο­θέ­σεις για την κα­τάρ­γη­ση των μνη­μο­νί­ων και την ανα­τρο­πή της λι­τό­τη­τας.
25/4/2015
http://rproject.gr/article/shetika-me-tin-psifoforia-sti-voyli-gia-tin-praxi-nomothetikoy-periehomenoy
(οι υπογραμμίσεις είναι της αναδημοσίευσης)
http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_26.html

2 σχόλια:

  1. 2. Κα­λού­με την κυ­βέρ­νη­ση να ανα­θε­ω­ρή­σει άμεσα την επι­λο­γή της να εξα­ντλεί τα ρευ­στά δια­θέ­σι­μα του ευ­ρύ­τε­ρου δη­μό­σιου τομέα για την πλη­ρω­μή το­κο­χρε­ο­λυ­σί­ων. Πρέ­πει να αντι­στρέ­ψου­με τον εκ­βια­σμό των δα­νει­στών προ­χω­ρώ­ντας σε παύση πλη­ρω­μών στα το­κο­χρε­ο­λύ­σια του κρα­τι­κού χρέ­ους. Είναι η μόνη, "νό­μι­μη" και απο­τε­λε­σμα­τι­κή άμυνα στους εκ­βια­σμούς των δα­νει­στών και στην κι­νη­το­ποί­η­ση των ντό­πιων, μνη­μο­νια­κών δυ­νά­με­ων και συμ­μά­χων τους, που χρη­σι­μο­ποιούν τη χρη­μα­το­δο­τι­κή ασφυ­ξία σαν όπλο για να μας υπο­χρε­ώ­σουν να βά­λου­με την υπο­γρα­φή μας σε νέα μνη­μό­νια.
    Η εξά­ντλη­ση των ρευ­στών δια­θε­σί­μων για να πλη­ρώ­νου­με αυ­τούς που μας εκ­βιά­ζουν, τους απο­θρα­σύ­νει, εξα­σθε­νί­ζει τη θέση μας, υπο­σκά­πτει την αξιο­πι­στία μας, απο­θαρ­ρύ­νει αυ­τούς που μας στή­ρι­ξαν, κάνει το χρόνο να δου­λεύ­ει για τους δα­νει­στές κι όχι για μας, δίνει "χώρο" στις εγ­χώ­ριες μνη­μο­νια­κές δυ­νά­μεις να θο­ρυ­βούν υπο­κρι­τι­κά και οδη­γεί με μα­θη­μα­τι­κή ακρί­βεια σε πλή­ρες αδιέ­ξο­δο.
    Η μόνη απά­ντη­ση είναι η παύση πλη­ρω­μών στα το­κο­χρε­ο­λύ­σια και η δια­γρα­φή του χρέ­ους, που ανα­δει­κνύ­ο­νται σε εκ των ων ουκ άνευ προ­ϋ­πο­θέ­σεις για την κα­τάρ­γη­ση των μνη­μο­νί­ων και την ανα­τρο­πή της λι­τό­τη­τας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!

    Δώσται ΑΥΤΑ τα Σχόλια που βρήκαμε στον Ιστιότοπο, στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    Και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΑΙ, να τα .... ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ με την ημερομηνιακή ιεραρχεία τους !!!

    Και ΟΤΑΝ αποφασίσουν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, παρακαλούμαι να έχουν στην σκέψη τους μιά Πραγματική Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική !!! ΟΧΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ !!!

    ΕΧΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !!!!

    ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ (λεγώμενες) ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!

    ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!

    ΚΥΡΙΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ !!! ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΡΕΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (= στο μηδέν/0, στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΖΩΗΣ) !!

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ του ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ (μόνο ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΜΑΙ) !!!!!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ .....

    Anonymous26 Φεβρουαρίου 2015 - 9:40 μ.μ.
    Οι Περισσότεροι Συμπολίτες Mας Δεν Γνωρίζουν Oτι Aν Kαι Πέρασε Eνας Mήνας Aπό Tην Eκλογική NIKH του ΣΥΡΙΖΑ και την πλειοψηφία στη Βουλή της Αριστεράς (γενικά) στη χώρα μας, εξακολουθούν να ισχύουν οι παρακάτω προδοτικές δεσμεύσεις:

    1. Πρώτον: H Παράδοση της Eθνικής Mας Kυριαρχίας στους ξένους.

    2. Δεύτερον: η καθολική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας της χώρας και

    3. Τρίτον: H Aπαγόρευση Aσκησης Eθνικής Oικονομικής και Eξωτερικής Πολιτικής.

    Δηλαδή όροι που ταιριάζουν σε λαούς ραγιάδων και δούλων και όχι σε περήφανους και ελεύθερους πολίτες όπως θέλουμε και παλεύουμε να είμαστε ο Λαός και η Πατρίδα μας.

    Ως ελεύθερος Έλληνας αισθάνομαι αγανάκτηση και ντροπή γιατί η καινούρια Βουλή ανέχεται ακόμα την ύπαρξη των Μνημονίων που μας ντροπιάζουν και μας εξευτελίζουν διεθνώς και προ παντός απέναντι σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

    Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας είπε ένα στεντόρειο ΟΧΙ στους σημερινούς εχθρούς του Λαού μας, ντόπιους και ξένους.

    Χαίρομαι που ο Λαός μάς δείχνει ξανά το δρόμο του παλλαϊκού αγώνα επικεντρώνοντας τα πυρά του ενάντια στο πρώτο και κύριο στόχο - προϋπόθεση για να απαλλαγούμε από τον ξένο ζυγό: την κατάργηση των Μνημονίων μέσα στον ίδιο χώρο στον οποίο ψηφίστηκαν με εντολή των ξένων. Μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

    Απευθύνομαι προς πάσαν κατεύθυνση με την προγονική παραίνεση: «Ο TOΛMΩN NIKA».


    Y.Γ. AYTA EINAI EΛΛHNIKA - AΠΛA, KAΘAPA, KATANOHTA KAI EΛΛHNIKA !!!

    ..............................................................................................................

    Anonymous8 Φεβρουαρίου 2015 - 5:37 μ.μ.
    Φίλοι μου καλοί ! Το Πρόγραμμα της "Θεσσαλονίκης" ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ σε "ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" 9 (εννέα) ΜΗΝΩΝ (βλ. Υ.Γ.) ! Είπων και Ελάλησων !

    Υ.Γ. ΔΙΟΤΙ 9 μήνες χρειάζεται για να "ΒΓΕΙ" η ΖΩΗ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της .. ΖΩΗΣ ! (Στα "Ζώα" είναι άλλος ... Χρόνος. Είμασταν και Είμασται ... Ζώα ;;)


    .................................


    Υ.Γ. Και όποιος φοβάται τον Γιάννη Β., ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΕΜΑΣ !!! Σχηματικά ;;; ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΓΥΦΤΟΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΦΙ !!!!! Διότι ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ !!!! ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ...... ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    Απλά είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή