Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Τα μνημονιακά ΜΜΕ τρομοκρατούν τους πολίτες [ΒΙΝΤΕΟ]



Σφοδρή επίθεση εναντίον μέριδας των ΜΜΕ που επιτίθενται συστηματικά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ' «διευκολύνει τους τρομοκράτες»
«Το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Συμπλήρωσε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση εξαπολύονται από όσους «φοβούνται ότι ο λογιστικός έλεγχος του Δημόσιου Χρέους θα αναδείξει τα ανομήματα τους και τις συμβάσεις ντροπής».



Χαρακτήρισε, μάλιστα, «εξόχως τρομοκρατική» τη μνημονιακή διακυβέρνηση των προηγούμενων ετών, λέγοντας ότι «οι πολιτικές τους απέβησαν καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».
Η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, εν τω μεταξύ, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. «Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας», σημείωσε.
http://tvxs.gr/news/ellada/konstantopoyloy-ta-mnimoniaka-mme-tromokratoyn-toys-polites-binteo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου