Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

(Μαλάκα πασοκοδεξιούλη): Διακοπές στην Ίο ο Γ. Παπανδρέου - (Ο άνθρωπος που έριξε το λαό σε συνεχές Πένθος, είναι σε συνεχείς διακοπές)

Διακοπές στην Ίο ο Γ. Παπανδρέου
Ο άνθρωπος που έριξε το Έθνος σε συνεχές Πένθος.
Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες δεν θα καταφέρουν να κάνουν διακοπές λόγω έλλειψης χρημάτων, την ημέρα που χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι πετιούνται στο δρόμο, ο πρωτομάστοράς του Μνημονίου συνεχίζει ανενόχλητος τις διακοπές του.
Ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός των συσσιτίων και των λιποθυμιών στα σχολεία, με ήσυχη συνείδηση συνεχίζει να ζει σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ποιος νοιάζεται αν σήμερα χιλιάδες εργαζόμενοι θα βρεθούν στο δρόμο;
Πάντως όχι ο κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός, μετά τις Σπέτσες και τη Σέριφο, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και τα μπάνια του στην Ιο.
Χαλαρός και μακριά τις υποχρεώσεις του στα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου διδάσκει διαχείριση κρίσεων (!), ο κ. Παπανδρέου εθεάθη παρέα με τη σύζυγό του ν' απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία Μυλοπότα στην Ιο.
Ούτε το πένθος από το χαμό της πεθεράς του την περασμένη εβδομάδα δεν φαίνεται να τον πτόησε να επισκεφθεί τις Κυκλάδες… Για το συνεχές πένθος των Ελλήνων, ούτε λόγος.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/331445/diakopes-stin-io-o-g-papandreoy#ixzz2acecxADa

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή