Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Λίγα λόγια για την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

Σχόλιο προ ντοκουμέντου. Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις - όπως χαρακτηρίζει τον ενταφιασμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης -  στην ΕΡΤ, αποδεικνύει, χωρίς πλέον την παραμικρή αμφιβολία, τα εξής:
1).  Η Χρυσή Αυγή δουλεύει - και γλείφει - τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες μιντιάρχες, αφού αυτοί από χτες αποκτούν μονοπωλιακά το προνόμοιο της αποκλειστικής ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, με λεφτά του Ελληνικού λαού (θαλασσοδάνεια, κρατικές διαφημίσεις κλπ) - και για δικό τους όφελος.
2). Η Χρυσή Αυγή δουλεύει για την εξωτερική τρόϊκα και υπακούει πολιτικά στην Κυβερντική τρόϊκα, αφού αυτοί απαίτησαν  σχεδίασαν και υλοποίησαν τον αφανισμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Επί πλέον, ταυτίζεται - και λεκτικά και επί της ουσίας - με τον Πάγκαλο (Εδώ δηλώσεις Πάγκαλου).
3). Η Χρυσή Αυγή είναι ένας από τους Δούρειους Ίππους του διεθνοποιημένου κεφαλαίου (τραπεζικού και λοιπών) στην Ελλάδα, αφού στην πράξη συντάσσεται με τους υπόλοιπους υπηρέτες του (ΔΝΤ, Τρόϊκες και όλο το σκυλολόϊ). Αυτή  είναι και η αιτία που  ο αντιπαγκοσμιοποιητικός και αντικαπιταλιστικός της λόγος  εξαντλείται στην - ακίνδυνη για το παγκόσμιο σύστημα εκμετάλλευσης ανθρώπων και λαών - προπαγανδιστική <<καταδίκη>> των <<Εβραίων>> τραπεζιτών. 
4). Η Χρυσή Αυγή δεν υποστηρίζει το δικαίωμα στην δουλειά κανενός εργαζομένου - ούτε Έλληνα -  αφού χαιρέκακα πλειοδοτεί στην απόλυση και την τροϊκανή προπαγανδιστική απόπειρα της ηθικής απαξίωσης των << γνήσιων Ελλήνων>> εργαζομένων στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Ως καλό φερέφωνο των αφεντικών της καταδικάζει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, χιλιάδες <<γνήσια ελληνόπουλα > στην ανέχεια. Ο ρατσισμός ποτέ δεν στρέφεται αποκλειστικά μόνο σε μια <<ομάδα ανθρώπων>>. Από τη βαθειά αντιδραστική του φύση χτυπάει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.
5). Η Χρυσή Αυγή είναι μια συμμορία - φτιαγμένη  στα υπόγεια του γαλαζοπράσινου κομματικού παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών. Ως συμμορία, η πολιτική της σκέψη εξαντλείται στο συμφέρον της συμμορίας και οριοθετείται από το κατά πόσο οι άλλοι τη βοηθούν στις επιδειώξεις της. Έννοιες όπως καλό, ηθικό, δίκαιο, Δημόσιο και Κρατικό Συμφέρον όταν ξεφεύγουν από το πλαίσιο των στόχων της συμμορίας - σχεδόν πάντα - είναι για αυτή  λόγοι κενού περιεχομένου, κουβέντες του αέρα!
6). Η Χρυσή Αυγή σαν γνήσια απόγονος συμμοριών Ελληναράδων τύπου Νενέκου και γερμανοτσολιάδων δεν πιστεύει ούτε στο πατριωτικό εμπόρευμα που πουλάει, αφού μετά τον αφανισμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης σπάνε επικοινωνιακά τόσο  η γεωγραφική συνοχή του Ελληνικού Κράτους (πολλές παραμεθόριες περιοχές δεν θα έχουν πρόσβαση σε ελληνόφωνα ραδιοτηλεοπτικά μέσα), όσο και του ΕλληνικούΈθνους (οι απόδημοι στερούνται του τελευταίου μέσου συμμετοχής στη παγκόσμια ελληνική κοινότητα) 
Ελληναράδες ... γείτσες!!!

Οδόφραγμα



Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Και παρ' όλο που ένα εκατομμύριο Έλληνες υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα.
Η ΕΡΤ είχε 8 ολόκληρους μήνες να δώσει βήμα ζωντανά σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια είχε προβάλει για 12 ολόκληρα λεπτά (!) τον συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης και από τότε τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ) κατέβασαν οριστικά τους διακόπτες για την Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς κατέβασε γι' αυτούς τους διακόπτες απόψε ο Σαμαράς.
Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η Χρυσή Αυγή δε χρωστάει απολύτως τίποτα ούτε στον Σαμαρά, τον υπάλληλο των τοκογλύφων, το ανδρείκελο της τρόικα, που σε κάθε ευκαιρία υβρίζει και συκοφαντεί το Εθνικιστικό Κίνημα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης.
Αν θέλει να κάνει πραγματικές περικοπές ο Σαμαράς, ας αφήσει τις μαγκιές εκ του ασφαλούς και ας περικόψει δραστικά τους μισθούς των βουλευτών. Ας κόψει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Ας απολύσει τα golden-boys του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και χρεώνουν τα κρατικά ταμεία με εκατομμύρια.
Όσον αφορά την αριστερά και τους διάφορους καμμένους που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας δώσουν ένα μέρος του παχυλού βουλευτικού τους μισθού για τους απολυμένους. Αυτό που κάνει συστηματικά η Χρυσή Αυγή και έχει δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, αναγκάζοντας τους διάφορους συριζαίους να αναρωτιούνται πού βρίσκουμε τόσα τα λεφτά και ποιοι μας χρηματοδοτούν.
Το μεσημέρι, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία - όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει - δεν προβλήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο της διαπλοκής. Αυτοί οι ξεφτίλες παριστάνουν τους δημοκράτες και τολμούν να μας αποκαλούν... "ναζί". Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών - κρατικών και ιδιωτικών - και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων. Για ενημερωτικούς λόγους δημοσιεύουμε πάλι τη σχετική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ: "Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες"


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-ths-chrushs-aughs-gia-tis-ejelijeis-sthn-ert#.UbefpNIqblM#ixzz2VwrezBO8


1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή