Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Χεστήκαμε πάνω μας...(Αντώνη Σαμαρά)!

Χεστήκαμε πάνω μας
Ρίγος αγωνίας διαπέρασε τους Έλληνες πολίτες όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδιαθεσία του Αντώνη, οφείλεται στο μικρόβιο mazikus parapliroforius. 

Ο νευρολόγος ψυχίατρος δρ. Νίκος Παπαδόπουλος εξηγεί:

Η υγεία του Πρωθυπουργού, δε διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Το mazikus parapliroforius, είναι ένα μικρόβιο το οποίο το συναντάμε σε αρκετές περιπτώσεις τώρα τελευταία και συνήθως μολύνει πολιτικούς και δημοσιογράφους. Ο φορέας του μικροβίου, συνηθίζει να μεταφέρει εν γνώσει του ψευδείς πληροφορίες σε πολλούς αποδέκτες και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επαναλαμβάνω, πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά διαψεύστηκαν από κοντινά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία διαμηνύουν πως η ασθένεια του πρωθυπουργού οφείλεται σε υπερκόπωση. Όπως αναφέρουν, ο Αντώνης Σαμαράς, εργάζεται ακατάπαυστα για 8 ώρες τη μέρα, εδώ και 3 εβδομάδες, χωρίς να πάει ταξίδι στο εξωτερικό, ή έστω στην Καλαμάτα για τις γιορτές του Πολιτιστικού. 

Οι πιο ακραίοι, αποδίδουν την αδιαθεσία του Αντώνη σε πιθανές απειλές από της Ρώσικες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες δεν είδαν με καλό μάτι την επενδυτική συμφωνία για την επιλογή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου που έκλεισε ο Πρωθυπουργός. Αν πάθει τίποτα προτείνω να τον κάνουμε Άγιο, ή έστω μάρτυρα. 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως με την επίτευξη της σημερινής επενδυτικής συμφωνίας, έλαβαν τέλος τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ για 9η φορά μέσα σε λίγους μήνες. Στις 10 παίρνουμε δώρο μια σημαία της ΕΕ να την κουνάμε στο κέντρο όταν παίζει η εθνική. 

ΥΓ: Εγώ πάντως πιστεύω, πως το μάτιαξε ο Κυριάκος.

Πηγή: Χεστήκαμε πάνω μας - RAMNOUSIA 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου