Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Απλήρωτοι του ΠΑΣΟΚ: «Πότε θα ασχοληθείτε κ. Βενιζέλε με τη villa Ιπποκράτους;»


Νέο κείμενο ανήρτησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στο ιστολόγιό τους, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο. 


«Οι μέρες περνούν, οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε απόγνωση, σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται, με εκατομμύρια ευρώ να περνούν πάνω από τα κεφάλια μας, και τους εργαζόμενους να βιώνουν την εξαθλίωση και τη χυδαία αδιαφορία.

Οι απαντήσεις των υπευθύνων θολές. Δόσεις που έρχονται και φεύγουν, με τους εργαζόμενους να μην παίρνουν τίποτα και κανείς να μην τους λέει κάτι συγκεκριμένο. Και πώς να ασχοληθούν; Τώρα ετοιμάζονται να κάνουνε συνέδριο... όλοι θέλουν (από τους εναπομείναντες) να γίνουν κάτι που πρώτα ούτε θα τους πέρναγε από τα πιο τρελά τους όνειρα.

Έτοιμοι να… σώσουν… και αυτοί όπως... έσωσαν... οι μέντορές τους. Θέσεις, καρέκλες, μπίζνες, και παχυλοί μισθοί...

Πολλοί από εμάς αυτά τα βλέπουμε 25 χρόνια και πλέον και τα λέγαμε εκεί που έπρεπε, δεν εισακουστήκαμε ποτέ... και όταν πια καταλάβαμε ότι κάποιοι πάταγαν και πρόδιδαν τα όνειρά μας για μια άλλη Ελλάδα και μια άλλη κοινωνία, σε όφελος των προσωπικών τους επιδιώξεων, σταματήσαμε να μιλάμε και περιοριστήκαμε στα καθήκοντά μας ως υπάλληλοι.

Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων τους και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πάντες ότι δήθεν κάνουν ό,τι μπορούν.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!»
http://www.zougla.gr/politiki/article/apliroti-tou-pasok-pote-8a-asxoli8ite-k-venizele-me-tin-villa-ipokratous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου