Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζουν την κατάληψη στα Σπάτα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ


Την απόφαση να συνεχίσουν την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ αποφάσισαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της «Ένωσης», Ανδρέα Δημητρέλο.


Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» βρέθηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα, μετά από πρόσκληση των οπαδών της «Original», τους ζήτησε να σταματήσουν την κατάληψη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουν οι παίκτες να μεταβούν απερίσπαστοι στην αυριανή προπόνηση.

Εντούτοις οι καταληψίες απέρριψαν το αίτημά του, ισχυριζόμενοι πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως πρόοδος στα όσα έχουν ζητήσει από τη διοίκηση.

Οι οπαδοί, πάντως, έδωσαν την υπόσχεση στον πρόεδρο πως δεν πρόκειται να δημιουργηθεί άλλο επεισόδιο σαν αυτό με τον Φουρτάδο και του ζήτησαν να μεταφέρει στους παίκτες και τον προπονητή ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Οι παίκτες έχουν ειδοποιηθεί να μεταβούν αύριο στο προπονητικό κέντρο σε δύο γκρουπ (11:00 και 15:00), ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί που το σκέφτονται σοβαρά εάν θα το κάνουν.

Στη διάρκεια της συζήτησης Δημητρέλου-οπαδών τέθηκε όπως ήταν λογικό και το διοικητικό-αγωνιστικό κομμάτι.

Οι καταληψίες ξεκαθάρισαν ότι θα προχωρήσουν τις διαδικασίες (με την Ερασιτεχνική) ώστε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και να αποδειχθούν οι υπαίτιοι για την οικονομική κατάντια της ΠΑΕ, ενώ ζήτησαν από τον Δημητρέλο να «μετακομίσει» η ομάδα στη Ριζούπολη.
http://www.zougla.gr/sports/article/sinexizoun-tin-katalipsi-i-organomeni-opadi-tis-aek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου