Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το παρακράτος έχει χάσει πια τον αυτοέλεγχο του...



Αστυνομικός συνελήφθη να παρακολουθεί τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός εκτός υπηρεσίας (;) εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας να ακολουθεί το όχημα που μετέφερε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο κατά τη διαδρομή από το σπίτι του προς τα γραφεία του κόμματος και την Βουλή.
Κάποια στιγμή η συνοδεία του κ. Καμμένου αντιλήφθηκε πως τους ακολουθούσε ένας άντρας με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Συγγρού. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου και διαπιστώθηκε πως ήταν συνάδελφός τους (!!!)
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός υποστήριξε πως δεν ακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι ήταν εκτός υπηρεσίας. Επίσης ισχυρίστηκε πως παρακολουθούσε μια γυναίκα. Σύμφωνα όμως με όσα καταγγέλλει ο ίδιος κ. Καμμένος «ο άγνωστος οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας και παρακολουθούσε το αυτοκίνητό μου από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου κατευθυνόμενος προς τη Βουλή».
Την υπόθεση υποτίθεται πως διερευνά η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και όταν ολοκληρωθεί η έρευνα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Εμείς είμαστε πάντως απολύτως σίγουροι πως η υπόθεση θα διαλευκανθεί πλήρως, στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως, η αλήθεια τελικά θα λάμψει, και γι' αυτό θα κοιμηθούμε ήσυχοι και ασφαλείς το βράδυ! Η "κυβέρνηση" είναι πραγματικά στο πλάι μας,...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου