Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έχασαν κάθε μέτρο οι γλείφτες μυστικοσύμβουλοι του Τρελαντώνη! Ξευτιλίζουν εαυτούς και τον γελοίο αρχηγό τους... [Η ξεκαρδιστική αφίσα των σαμαροβλημάτων ή μήπως μια ακόμη... «σκευωρία» του ΣΥΡΙΖΑ»;]



Το ‘χουμε πει και το ‘χουμε γράψει μυριάδες φορές ότι...

εκεί στη Συγγρού και στο Μαξίμου... χαπακώνονται ομαδικώς! Ότι η τρέλα, η σχιζοφρένεια, οι εμμονές και οι... παραισθήσεις πάνε σύννεφο. Ότι ο ένας κάνει τον... ψυχαναλυτή του άλλου, ο ένας «εμψυχώνει» τον άλλο, ο ένας κολακεύει τον άλλο και τελικώς όλους μαζί τους φτύνει ολάκερος ο Ελληνικός Λαός! Αυτά συμβαίνουν στα σαμαρικά καταγώγια εδώ και πολλά χρόνια. Από τις αλήστου μνήμης εποχές της Πολανίτικης Αλητείας, όταν ο Εφιάλτης μάζεψε γύρω του όλα τα κατακάθια του πολιτικού υποκόσμου, τους ψυχωτικούς και με ανικανοποίητα απωθημένα συμβούλους και «φίλους».
Τους πράκτορες, τους φάκτορες, τους... καβαλάρηδες εκπορθητές, τους ναπολεόντειους σούπερ-πατριώτες και γενικώς κάθε λογής σκουπίδι του ιδεολογικοπολιτικού περιθωρίου.

Το δυστύχημα για το Λαό και την Ελλάδα είναι ότι τώρα όλος αυτός ο βρωμερός εσμός βρίσκεται πλέον στα κέντρα της εξουσίας. Και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, μέτρο, αυτοσυγκράτηση, σύνεση. Έχουν καβαλήσει τα καλάμια και το... χαίρονται!

Και μες σ’ όλο τον καημό και τα βάσανά μας, δεν μας αφήνουν ούτε στιγμή να ησυχάσουμε. Φροντίζουν αδιάλειπτα να μας κρατούν ψηλά την διάθεση με άφθονη γελοιότητα και ακαταμάχητη βλακεία! Όπως αυτήν που... «ενέπνευσε» την νέα... συγκλονιστική αφίσα του Μεγάλου Ηγέτη Ναπολέοντα Ναβουχοδονόσορα Αντωνίου Σαμαρά, του εκ Πύλου της Μεσσηνίας Πορθητή και Τροπαιοφόρου. Αυτού που στο πρόσωπό του ενσαρκώθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία η απόλυτη έννοια και διάσταση του «Ηγέτη». Που στο σπινθηροβόλο βοϊδίσιο βλέμα του ενός ματιού και το αποβλακωμένο και υπνωτικό του άλλου (του... βλαμμένου) αντικατοπτρίζονται το Μεγαλείο, το Κύρος, η Σοφία, η Μαρία, η Κατίνα, η Γεωργία και τα υπόλοιπα τρελοκόριτσα του Ναυπλίου.

Απολαύστε παρακαλώ την αφίσα των μυστικοσυμβούλων του Αντώνη! Θαυμάστε! Δοξάστε! Προσκυνήστε! Τραβήξτε και δέκα κάμψεις, έτσι για να δείτε τι τιμή είναι να γνωρίζεις την ύπαρξη ενός Φαήλου!...

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως η μεγαλοφυής διάνοια που κατασκεύασε την παραπάνω αφίσα είναι ο σαμαροσύμβουλος Γεώργιος Μουρούτης. Αυτός ο «μπούλης» που βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω. Δεν θέλω να το πιστέψω! Τον είχα για κάπως πιο... σοβαρό. Μπα! Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μάλλον!...!


Read more: http://newdefrejus.blogspot.com/2013/01/blog-post_17.html#ixzz2IGO39Q1y
Follow us: @NovusDeFreJus on Twitter | novusdefrejus on Facebook




http://newdefrejus.blogspot.gr/2013/01/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου