Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κακλαμάνης στην Κωνσταντοπούλου: "Λυπάμαι, αυτά που κάνεις δεν τα έκαναν ποτέ οι γονείς σου"! Τι απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Άγρια κόντρα ξέσπασε μέσα στο Κοινοβούλιο μεταξύ του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η κ. Κωνσταντοπούλου πέραν των συνεχών αναφορών της περί παραβίασης του Συντάγματος που μάλλον είχαν εκνευρίσει τον κ. Κακλαμάνη, εγκάλεσε τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσο Βολουδάκη, επειδή δεν την πρόσεχε την ώρα που μιλούσε και συνομιλούσε με έναν άλλο βουλευτή.


Τι ήθελε και το 'κανε; Ο Απόστολος Κακλαμάνης σηκώθηκε και φανερά εκνευρισμένος της είπε ότι πρέπει να σταματήσει την ασέβεια που δείχνει προς το Κοινοβούλιο. Και ύστερα έκανε την επίμαχη δήλωση που εκνεύρισε τρομερά την κ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν είμαστε στην πρώτη δημοτικού να μας κάνει μαθήματα η δασκάλα κ. Κωνσταντοπούλου. Αυτά δεν τα έκανε ποτέ στο Κοινοβούλιο ούτε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ούτε η Λίνα Αλεξίου, πατέρας και μητέρα της κ. Κωνσταντοπούλου... Λυπάμαι που έχετε αυτή τη συμπεριφορά και δεν τους έχετε μοιάσει» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Κακλαμάνης.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές του πρώην προέδρου της Βουλής,  για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και τη Λίνα Αλεξίου, χαρακτηρίζοντάς τις "αήθεις, προσβλητικές και προσωπικές" και πρόσθεσε: «Εγώ ως νέα βουλευτής δεν έχω το προνόμιο που έχετε εσείς ως πρώην πρόεδρος της Βουλής να μιλάτε όποτε θέλετε, με ένα κανονισμό που τον φτιάξατε στα μέτρα σας και που τον παραβιάζετε κατ' επανάληψη».






πηγη:http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_2931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου