Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Τα κατάφεραν: Έριξαν το Facebook της Έλενας Ακρίτα γι’ αυτή την ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Τα κατάφεραν: Έριξαν το Facebook της Έλενας Ακρίτα γι’ αυτή την ανάρτηση (ΦΩΤΟ)

Και όμως στην Ελλάδα του 2020 συμβαίνουν και αυτά. Το facebook έριξε το προφίλ της Έλενας Ακρίτα ύστερα από μαζικές αναφορές των…ψεκασμένων.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για την αστειότητα με τη σελίδα στο facebook που προτρέπει τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους με μάσκα στο σχολείο:

«Αυτοί είναι γονείς. Και μεγαλώνουν παιδιά. Κι απειλούν την Κεραμέως και τον Τσιόδρα με ξυλοδαρμούς, με εκτελέσεις, με βασανιστήρια. Γιατί αυτοί βλέπεις είναι μάγκες: με όποιον διαφωνούν, τον δολοφονούν. Και διδάσκουν τα ίδια ηθικά βδελύγματα στα παιδιά τους. Μέχρι, με την ενθουσιώδη αρωγή της κοινωνίας να τα μετατρέψουν από θύματα (τους) σε θύτες όλων μας».
Η κ. Ακρίτα ζήτησε από τους ακόλουθους της να κάνουν αναφορά στη σελίδα και ο πόλεμος ξεκίνησε. Η σελίδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» ενημέρωσε το κοινό της: «Παιδιά προσοχή! Έχει ξεκινήσει πόλεμος από την Έλενα Ακρίτα εναντίον της ομάδας. Ζητάει να κάνουν αναφορές για να κλείσει».
Τελικά οι…γονείς νίκησαν. Η Έλενα Ακρίτα με νέο status ενημέρωσε ότι το facebook την μπλόκαρε: «Με μπλοκάρισε το φέισμπουκ λόγω των μαζικών reports των μελών της ‘πρώην’ ομάδας ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των ‘γονιών’ που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα. Αντί να μπλοκάρουν αυτούς που φαντασιώνονται εκτελέσεις, ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια, μπλοκάρουν εμένα!».
Στη συνέχεια το προφίλ της Έλενας Ακρίτα έπεσε για να ανέβει ξανά αρκετές ώρες αργότερα. Και μη χειρότερα…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου