Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση - απάντηση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον ως εκβιασμένη ευρωζωνική μνημονιακή αποικία



"Μέσα στην αριστερά όσο μεγάλες και ουσιαστικές και αν είναι οι διαφορές δεν χρειάζονται ανάμεσα μας, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, υψηλοί τόνοι και πολύ περισσότερο απειλές" ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του λίγες ώρες πριν την ψήφιση των προαπαιτούμενων στη βουλή και τόνισε με νόημα: "Ο αγώνας μας δεν είναι για «καρέκλες» και «αξιώματα» αλλά για αρχές, αξίες και πολιτικές, που να υπηρετούν το λαό και τον τόπο".
Με τις δηλώσεις του να στοχεύουν στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για κάποιους που κρύβονται πίσω από την υπογραφή του είπε: "Πιστεύω ότι αδικούμε κατάφορα τους εαυτούς μας όταν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια και τη λιτότητα" και σημείωσε για την δική του πρόταση για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα: "Πολύ περισσότερο πιστεύω ότι γυρίζουμε την πλάτη στους κοινούς μας αγώνες, όταν στην ουσία λέμε ότι μνημόνια, λιτότητα και υποταγή στους εκβιασμούς είναι μονόδρομος, ενώ λοιδορούμε κάθε πρόταση εναλλακτικής λύσης, γεγονός που αφήνει την Ελλάδα έκθετη στο έλεος των πιστωτών".
"Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον ως εκβιασμένη ευρωζωνική μνημονιακή αποικία, αλλά ως περήφανη ανεξάρτητη προοδευτική χώρα, η οποία, χωρίς κηδεμονίες, δίνει, παρά τις μύριες δυσκολίες, τη μάχη ενάντια στη  φτώχεια, τη λιτότητα και την ανεργία για τη βαθιά διαγραφή του χρέους, την αξιοπρέπεια της και την οικονομική της ανόρθωση" ολοκλήρωσε ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ και επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/paremvash-apanthsh-lafazanh-se-tsipra-h-ellada-den-exei-mellon-ws-ekviasmenh-eyrwzwnikh-mnhmoniakh-apoikia.3586400.html

1 σχόλιο:

  1. Ακούμε την ... Συζήτηση στην ... ΒΟΛΗ !!!

    Απλά και χωρίς περιστροφές, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (θα το πούμε με τα ΛΟΓΙΑ του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) ..... ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΜΠΟΥΝΤΖΟ (στα "Αρχαία" Ελληνικά σημαίνει ... ΠΕΟΣ), ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ .... ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΞΕΝΟΙ" !!! ΞΑΝΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .... Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!! ΠΟΥ (ξανά με Μαθηματική Επαγωγή - μην σας κουράζω) ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (114) 120 !!!

    &&@/}?#^]]>,?£¥•£*+}%#=;<{]!'~{£<*=¥[_}]*

    ΑπάντησηΔιαγραφή