Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

(Μήπως, είναι πάνω απο 70 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν εμπράκτως με το 3ο μνημόνιο); «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων λένε 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι είναι

«Όχι» στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων εκφράζουν 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
«Προειδοποιητική βολή» για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων στέλνουν προς την κυβέρνηση 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δέκα εκ των οποίων είχαν υπερψηφίσει τα δυο πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων.

Οι βουλευτές ζητούν την ακύρωση του διαγωνισμού παραχώρησης των 14 αεροδρομίων, κάνοντας λόγο για τεράστια και αδικαιολόγητη οικονομική ζημία του δημοσίου από τη δρομολογούμενη εκποίηση των 14 Περιφερειακών Αερολιμένων.
Υποστηρίζουν ότι «ο ιδιώτης ενώ στη σαρανταετία θα εισπράξει πάνω από 22 δισ. ευρώ, θα αποδώσει στο κράτος μόνο 3,85 δισ. την ίδια στιγμή που το δημόσιο μόνο από το “σπατόσημο” θα έχει στη σαρανταετία έσοδα 8 δισ. ευρώ».
Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι η νησιωτικότητα κάποιων Περιφερειών της Ελλάδας, καθιστά τα αεροδρόμια άκρως αναγκαία για την ενδοπεριφερειακή κοινωνική συνοχή, την αναπτυξιακή προοπτική των νησιών και την εθνική ασφάλεια προσθέτοντας με νόημα «Η γεωπολιτική θέση των νησιωτικών περιφερειών και οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, υπογραμμίζουν τον σημαντικό ρόλο των κρατικών αεροδρομίων στα θέματα εθνικής άμυνας και στρατηγικής».
Το ζήτημα για την κυβέρνηση είναι πλέον πολιτικό καθώς τόσο η προσυπογραφή της ερώτησης από «μη αντάρτες» βουλευτές αλλά και οι σκληροί χαρακτηρισμοί που υιοθετούνται από τους βουλευτές δείχνουν ότι η ομάδα ανταρτών στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να μειώνεται , αυξάνει προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα συνοχής στην κυβερνητική Κ.Ο ενόψει της ψήφισης του νέου πακέτου μέτρων για τη συμφωνία στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και οι λεπτομέρειες των ήδη συμφωνηθέντων με τους εταίρους για τις ιδιωτικοποιήσεις.
Την ερώτηση υπογράφουν οι : Σαμοΐλης Στέφανος, Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Λίτσα, Βάκη Φωτεινή, Βαρδάκης Σωκράτης, Γαϊτάνη Ιωάννα, Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Έφη, Γιαννακίδης Ευστάθιος, Δελημήτρος Κώστας, Ζάννας Ζήσης, Ζαχαριάς Κώστας, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ιωαννίδης Ηλιας, Καββαδία Αννέτα, Καρακώστα  Εύη, Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα, Kριτσωτάκης Μιχάλης, Κυριακάκης Βασιλης, Κυρίτση Αγλαΐα, Κωστοπαναγιώτου Ηλίας, Λέβα Βασιλική, Μανιός Νίκος, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πετράκος Θανάσης, Σκούμας Θανάσης, Σταθάς Γιάννης, Σωτηρίου Ελένη, Τσανάκα Αλεξάνδρα, Χαραλαμπίδου Δέσποινα και Χατζηλάμπρου Βασίλης.

http://www.koolnews.gr/politiki/654527-oxi-stin-idiotikopoiisi-ton-periferiakon-aerodromion-ekfrazoun-29-vouleutes-tou-suriza-poioi-einai/

1 σχόλιο:

 1. ΘΕΜΑ: Vae Victis ....

  Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
  ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


  ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

  "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

  ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

  1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
  2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
  3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
  4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
  5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
  6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
  7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
  στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

  και

  8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


  ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !

  Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 6:34 μ.μ.
  Quod Scripsi, Scripsi !
  Quousque tandem ?
  Quod erat demonstrandum !
  Qui tacet, consentrive videtur !

  Vae Victis !


  Ανώνυμος1 Ιουλίου 2015 - 2:40 μ.μ.
  ΕΛΛΗΝΙΚΕ (ΝΙΚΕ) ΛΑΕ !

  Η Χώρα έχει πέσει σε μια θανάσιμη παγίδα του διεθνές κεφαλαίου (μετά Lehman Bros. USA, και Hypo Real Estate Germany) το 2009 !

  2. Και μόλις τόλμησε η Ελληνική Νόμιμη Εξουσία της 25/1 και τώρα της 5/7 με την ετυμηγορία και Δημοκρατική Βούληση του Ελληνικού Λαού να το μικροαμφισβητήση, ΠΕΣΑΝ οι Διεθνείς Τρομοκράτες του Παγκοσμιοποιημένου ΕσωτερικοΝαζιστοκοΦασιστικού Κεφαλαίου μαζί με τα ντόπια τους Σκουλίκια ΠΑΝΩ στην Νόμιμη Κυβέρνηση να την φάνε ! Μεγάλη η Κατάρα, ΑΡΑ στην Πατρίδα μας που δεν δώσαμε το αίμα των Εφιαλτών στα γουρούνια να το φάνε ! Δεν είναι πολλά τα σκουπίδια στην χώρα μας, μόνο 3% είναι τα σάπια κρέατα η φύρα !

  3. Εάν είμαστε ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ των Ελλήνων, έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ με δύο (2) μορφές ! Πρώτα τα Ξύλινα Τείχη και ΜΕΤΑ το Γόρδιο Δεσμό ! Η Πύκνωση και η Τομή ! Διότι την Λύση του Ουρειου Ίππου δεν την κατέχουμε λόγω ...

  4. Σε περίπτωση που χάσουμε αυτή την τελευταία Μάχη της 5/7 η Χώρα ΜΑΣ, η Πατρίδα ΜΑΣ καταστράφηκε, σε dt-1 !

  5. Εάν ΘΕΛΟΥΜΕ την Αυτοχειρία ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ λέμε ΝΑΙ στης 5/7 !! Αλλά Επειδή είμαστε και βγαίνουμε από τα Κόκαλα των Ελλήνων, λέμε ΟΧΙ ! ΟΧΙ στο ΨΕΜΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ πλέον Καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ !

  6. Η Ελληνική Ψυχή, το Ελληνικό Πνεύμα, ο Ελληνικός Λαός ΛΕΕΙ στης 5/7 Ενα τρανών ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !
  ΟΧΙ !!
  Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 10:29 μ.μ.
  Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

  1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

  2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

  3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

  4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

  Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)  Σημ.: ΑΥΤΑ είναι μια μικρή μικρούλα ..... Γεύση !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή