Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κ. Ζουράρις: Ο «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής», από την «Πυρίκαυστος Ελλάδα», και τους ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Ο κατά δήλωσή του «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής»Κώστας Ζουράρις, ένας πολιτικός ο οποίος βρίσκεται μόνιμα «είς πυρίκαυστον κι αυτάρεσκον αυνανισμόν», θα διεκδικήσει την ψήφο του εκλογικού σώματος της Θεσσαλονίκης και στις προσεχής βουλευτικές εκλογές, αυτή την φορά με το κόμμα του Τσίπρα.



Εδώ να υπογραμμίσουμε ότι το βουλευτιλίκι είναι διαχρονικός μεγάλος νταλγκάς γι' αυτόν τον αρχαιόπληκτο, θρησκόληπτο και αρλουμπολόγο τύπο.

 Για πολλά χρόνια ο Ζουράρις προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει εθνοπατέρας.
Δεν τα κατάφερε με την συνεργασία του με το ΚΚΕ, το 1999, τότε που κατέβαινε υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Πάτωσε το νταλαβέρι του με τον Παπαθεμελή και το κόμμα που έκανε  πήγε άκλαυτο, - «Πυρίκαυστος Ελλάδα», το ονόμαζε.
Τζάμπα είχαν πάει τότε οι "ευλογίες" που είχε πάρει από τον δεσπότη Ανθιμο «να φτιαχτεί ένα σύγχρονο αντάρτικο, ένα σύγχρονο ΕΑΜ πολιτικής μορφής», όπως δήλωνε.
Τελικά το αλισβερίσι του με τον Π. Κάμμενο του έκατσε κέντα φλος και τακίμιασε μέχρι υπουργικό θώκο.

Αφού, λοιπόν τους ΑΝΕΛ τους έφαγε το σκοτάδι, τώρα ο «αρχαίος Έλλην κομμουνιστής» προσπαθεί να συνεχίσει την αργομισθία του βρίσκοντας πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν θα ευοδωθούν οι επιθυμίες του Ζουράρις και θα εξακολουθήσει να είναι εθνοπατέρας, χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές απ' τις κοινοβουλευτικές του αγορεύσεις και την εν γένει πολιτική του παρουσία.

Συμμετέχοντας κι εμείς στην προεκλογική του εκστρατεία - κρίμα να βρεθεί στα αζήτητα ένα τέτοιο τεφαρίκι- είπαμε να θυμηθούμε κάποιες ανεπανάληπτες παρουσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου