Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

(Η αριστερά... μούγκα)! Στενεύει ο κλοιός για Μπόμπολα! Κίνηση «ματ» το νέο ευρωπαϊκό ένταλμα

21:21 - 03.05.2016
Στενεύει ο κλοιός για Μπόμπολα! Κίνηση «ματ» το νέο ευρωπαϊκό ένταλμα

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σε βάρος του Μπόμπολα – Προστέθηκαν τα νέα στοιχεία που τον «καίνε»- Κίνηση «ματ» από την αστυνομία – Πιέζουν για την έκδοση του οι Κυπριακές αρχές αποδεικνύοντας ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην Κύπρο και απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του  - Ακυρώνεται η διαδικασία ενώπιον του Αρείου Πάγου με το νέο ένταλμα – Στενεύει ο κλοιός για τον επιχειρηματία

Στην αντεπίθεση πέρασε η αστυνομία σε σχέση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Helector Λεωνίδα Μπόμπολα που φαίνεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης ο οποίος όμως προσπαθεί να γλιτώσει την έκδοση του στην Κύπρο.
Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση νέου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Μπόμπολα, ακυρώνοντας το προηγούμενο, και  προσθέτοντας σε αυτό τα νέα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του τα οποία τον «καίνε».
Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά το αίτημα του Αρείου Πάγου, ενώπιον του οποίου βρίσκεται το θέμα της σύλληψης και έκδοσης του Μπόμπολα στην Κύπρο, με βάση το πρώτο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, μέσω του οποίου ζητήθηκε όπως οι Κυπριακές Αρχές παραθέσουν στοιχεία που ενισχύουν το αίτημα τους.
Η αστυνομία έχοντας στα χέρια της μαρτυρίες «φωτιά» προχώρησε στο επόμενο βήμα το οποίο ουσιαστικά «δένει» τα χέρια των Ελληνικών αρχών δείχνοντας τους ότι ο δρόμος για έκδοση του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο είναι μονόδρομος.
Και αυτό λόγο του ότι ο επιχειρηματίας στην ένσταση του για έκδοση του στην Κύπρο ισχυρίστηκε ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην Ελλάδα ενώ οι Κυπριακές αρχές παρουσιάζουν την μαρτυρία του Γιάννη Κοκότση, διευθυντής της εταιρείας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Μπόμπολα ήταν παρόν σε συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Αντρέα Λουρουτζιάτη όπου δόθηκαν μίζες στο Δήμαρχο.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι ενώπιον των αρχών υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι μίζες δίνονταν με τις «ευλογίες» του Λεωνίδα Μπόμπολα προκειμένου να πέφτουν οι υπογραφείς και να προχωρούν τα έργα.
Η εξέλιξη με την έκδοση του νέου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ακυρώνει τη διαδικασία ενώπιον του Αρείου Πάγου και οι Κυπριακές αρχές με τον τρόπο αυτό ασκούν πιέσεις στις Ελληνικές αρχές για την έκδοση του στην επιχειρηματία στην Κύπρο.
Το νέο ευρωπαϊκό ένταλμα έχει ήδη σταλεί στις Ελληνικές Αρχές.
http://cyprustimes.com/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/2016/05/03/%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%21-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CF%84%C2%BB-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1/

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA ΓIA ΣHMEPA: H ΣKOTOΔYNH OΛΩN ΣAΣ !


    Η δήλωση του Γερμανού Yπουργού Οικονομικών ήρθε σε συνέχεια του "Xρησμού" του Προκόπη MAΣ, ο οποίος είπε πώς: "H Oικονομία και το Nόμισμα Aποκτούν NOHMA MONON OTAN YΠHPETOYN τον ... Άνθρωπο. Η Pήση του Πρωταγόρα συνιστά τον κοινό Eυρωπαϊκό .... δείκτη πορείας: "Πάντων Xρημάτων Mέτρον Aνθρωπος" !


    KAI OI MΛKίες ΠANE ABEPTA KOYBEPTA !

    ΠPΩTON: TO XPHMA/NOMIΣMA EINAI MIA ΣXEΣH AΛΛHΛEΠIΔPAΣHΣ TOΣO ATOMΩN METAΞY TOYΣ OΣO KAI KOINΩNIΩN METAΞY TOYΣ !!

    ΔEYTEPON: ΠANTA H AΛΛHΛEΠIΔPAΣH EXEI METPO KAI ΦOPA KAI .... δείκτη !

    TPITON: ΓIATI ΔIAΣTPEBΛΩNETAI TON Πρωταγόρα ;

    TETAPTON: ΣAΣ ΣYMΦEPOYN OI ΦANΦAPEΣ KAI OI ΨEYTOEΠIΣTHMONIKEΣ EPMHNIEΣ ;; MAΛΛON NAI ΣTHN ΣKOTOΔYNH OΛΩN ΣAΣ !!!


    PEZOYMAI: EIΣTAI ΠANAΣXETOI OΛOI ΣAΣ ή EIΣTAI ΔIAΣTPEBΛΩTEΣ (;;-!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή