Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Καταγγελία Παρέμβασης ΕΔΣΝΑ: Κυρία Δούρου, ό,τι συμβεί στον συνδικαλιστή Σ. Κουτσογιάννη θα είναι στημένο και σχεδιασμένο και η ευθύνη θα είναι δική σας!

παρέμβαση ΕΔΣΝΑ
Κυρία Δούρου, 

Η παρέμβαση ΕΔΣΝΑ αφήνει κατά μέρος όλο το βάθος και το πλάτος της υπόθεσης της δυσμενούς μετακίνησης του συνδικαλιστή Σ. Κουτσογιάννη (18 ψήφους και ποσοστό πάνω από το 6% στις τελευταίες εκλογές του Σωματείου, 2 ψήφοι παραπάνω από την παράταξη "Καραβάκι"του τότε Συνασπισμού), από τα κεντρικά γραφεία στο Ζυγιστήριο του ΧΥΤΑ.
Αφήνει κατά μέρος και το παρελθόν της  πολιτικής δίωξής του από τη Διοίκηση Σγουρού με τον ίδιο σημερινό τρόπο: μετακίνηση,  παράνομη  τότε, στα Ζυγιστήρια ΧΥΤΑ Φυλής (ω, της συμπτώσεως... σύμπτωσις)!
Αφήνει κατά μέρος κάθε καταγγελτική σκέψη περί "συριζαίικης" αχαριστίας.
Αφήνει κατά μέρος τα γιατί και το πώς.
Όπως, επίσης, αφήνει και το γεγονός ότι η αντικειμενική του αδυναμία να προσέρχεται στην ώρα του (06.00 π.μ.), λόγω έλλειψης προσωπικού ή οικογενειακού μεταφορικού μέσου και του τρίωρου  που χρειάζεται για μετακίνηση με τα μαζικά μέσα μεταφοράς, τον εκθέτουν μαθηματικά στην απόλυση (τα δρομολόγια αρχίζουν στις 05.00).  
Η Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ο εργασιακός χώρος της ΟΕΔΑ Φυλής και ο δρόμος προσέλευσης σε αυτόν  δυνητικά είναι κατάλληλοι για κάθε μορφή προβοκάτσιας, στησίματος και φυσικής εξόντωσης  (φαινόμενα που κατά το παρελθόν έχουν "εκτραφεί" στον ΕΔΣΝΑ) ενός ανθρώπου που είναι , τουλάχιστον τα πέντε τελευταία χρόνια, έμπρακτα  σε ρήξη με τις μαφίες των σκουπιδιών, την ιδιωτικοποίηση αντικειμένων του ΕΔΣΝΑ, τις μνημονιακές πολιτικές στους χώρους των ΟΤΑ, τους εργολάβους, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Με λίγα λόγια, ο Σ. Κουτσογιάννης είναι επικίνδυνος για την παρανομία στο χώρο τον σκουπιδιών και την εκάστοτε κυβερνητική και πολιτική εξουσία και η μετακίνησή του στον συγκεκριμένο χώρο ενέχει κινδύνους - αν δεν δημιουργεί το πλαίσιο - για την οικονομική, ψυχολογική, ηθική και φυσική εξόντωσή του.
Ο Σ. Κουτσογιάννης δεν χρηματίζεται, δεν είναι εγκληματίας, δεν είναι τρομοκράτης, δεν πουλά ναρκωτικά, δεν είναι πρεζόνι, δεν.., δεν..., δεν...
Εξ όλων αυτών, κάθε συμβάν το οποίο "αντικειμενικά" θα εμπλέκει τον Σ. Κουτσογιάννη σε οποιαδήποτε παραβατική ή εγκληματική πράξη ή ενέργεια -ακόμα και με τη μαρτυρία δεκάδων   μαρτύρων αστυνομικών ή  εργαζομένων- ή θα στρέφεται εναντίον του προσώπου του ή της ζωής του, θα είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού με αντικειμενικό σκοπό τη... σιωπή  και την τιμωρία του. 
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, την ευθύνη την έχει η σημερινή Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και, ιδιαίτερα, εσείς κυρία πρόεδρε του ΕΔΣΝΑ Ρ. Δούρου.

Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ 


http://paremvasiedsna.blogspot.gr/2016/05/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου