Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτη φορά Φασιστερά: Ένστολοι Χρυσαυγίτες του ΣΥΡΙΖΑ βρίζουν και βανδαλίζουν στην Κω (βίντεο- φωτο).


«Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανουςΑυτοί που είναι ικανοί για όλα».
Robert Sabatier
Δεν πέρασαν ούτε τέσσερις μέρες, από τότε που γράφαμε ότι «όσο πλησιάζει το τέλος τους, τόσο πιο γελοίοι, πιο αλήτες και πιο επικίνδυνοι γίνονται.» κι οι ευρωαριστεροί αχυράνθρωποι των ξένων τραπεζών έσπευσαν να επιβεβαιώσουν, ότι είναι ικανοί να χύσουν ακόμα και αίμα, προκειμένου να φέρουν ...τη δουλειά εις πέρας.

Ξαμόλησαν λοιπόν στην Κω τα ένστολα ναζιστικά σκουλήκια των ΜΑΤ, με σκοπό να τρομοκρατηθούν, όχι μόνο οι κάτοικοι της Κω, αλλά και άπασα η κοινωνία, η οποία βρίσκεται στους δρόμους αυτές τις μέρες. Χτυπούν το σαμάρι (Κως), για να τ’ ακούσει ο γάιδαρος (αγρότες κλπ).
«Θα σας γαμήσουμε όλους» φώναζε προς του νησιώτες της Κω κάποιο θρασύδειλο χακί ρεμάλι.




Λίγο αργότερα, έτερος ένστολος αληταράς κλωτσούσε παρκαρισμένο μηχανάκι (!) και κάποιο άλλο τομάρι της ίδιας διμοιρίας χτυπούσε με το γκλοπ του παρκαρισμένο αμάξι!




Πέραν της ποινικής διάστασης της προπεριγραφείσας στάσης των ΜΑΤ (λόγω και έργω εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κλπ), υπάρχει κι η πολιτική.
Η καταρρέουσα δράκα των ξεπουλημένων καθαρμάτων, που αυτή τη στιγμή λεηλατεί τη χώρα προς όφελος των ξένων Funds, είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ. Συμμαχεί και αξιοποιεί άπαντα τα κατακάθια του πολιτικού και παρακρατικού υποκόσμου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια διατήρησης της νομής της εξουσίας.
Ο πανικός, που (λόγω των καθημερινών επιθέσεων αγανάκτησης από τους πολίτες) νιώθουν οι κατοχικοί βουλευτές της εκτρωματικής συγκυβέρνησης, μεταφράζεται σε κατασταλτικό κρεσέντο,ναζιστικού τύπου, με σκοπό τηντρομοκράτηση του πληθυσμού και τηναναχαίτιση του κύματος οργής. Πόσο ηλίθιοι Θεέ μου!
Το τέλος έρχεται και θα’ ναι φαντασμαγορικό!



Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!
                                                                                                             
                                                                                                                askordoulakos

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_7.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου