Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ελεύθεροι οι Μαυρίκος και Φράγκος - προφυλακιστέος ο Μουσσάς για τους εκβιασμούς


Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης  ύψους 50.000 ευρώ αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο εκδότης της Ακ΄ροπολης Παναγιώτης Μαυρίκος και ο ένας εκ των κατηγορούμενων δημοσιογράφων, ο Χρήστος Φράγκος, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των εκβιασμών.

Αντίθετα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσάς, που ακούγεται στις ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες με την υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ, η οποία κατήγγειλε τη δράση του κυκλώματος.
Νωρίτερα κατά την απολογία του στον ανακριτή ο Παναγιώτης Μαυρίκος έριξε το μπαλάκι των ευθυνών στους συγκατηγορούμενους του Παναγιώτη Μουσσά και Χρήστο Φράγκο, ενώ άφησε και υπονοούμενα για τη σχέση Μουσσά και της καταγγέλουσας Αμαλίας Κάτζου, εμπλέκοντας την στην υπόθεση.
Στο μεταξύ, ένα έγγραφο που αποκαλύπτει πως ο κατηγορούμενος για το κύκλωμα εκβιασμών, εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν στο pay roll της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά , με μισθό 18.450 ευρώ το μήνα, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο. Να απαντήσει η ηγεσία ΝΔ, αν ισχύει το δημοσίευμα, ζήτησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
http://tvxs.gr/news/ellada/eleytheroi-oi-mayrikos-kai-fragkos-profylakisteos-o-moyssas-gia-toys-ekbiasmoys


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου