Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αδυνάτησε.


Νεόπτωχος δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Βήμα 99,5 τονίζοντας ότι η σύνταξη του μειώθηκε  τόσο πολύ που δεν μπορεί να συντηρήσει πλέον ούτε τον έναν από τους τρεις εαυτούς του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο, και κυρίως μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, έχει την εντύπωση ότι μειώθηκε το σωματικό του βάρος κάτι που έχει να συμβεί πάνω από σαράντα χρόνια, στοιχείο που επιβεβαιώνει ότι εκτός από την χώρα, κρίση περνάει και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 


Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει νεόπτωχος συνταξιούχος αφού, όπως ξεκαθάρισε, η φτώχια δεν είναι ντροπή αλλά και αν είναι τότε μισή ντροπή δικιά του και μισή του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε ότι οι τελευταίες κυβερνήσεις τον έχουν γάμησαν κανονικά, αφού η σύνταξη του μειώθηκε από 5.900 ευρώ σε 1.800 ευρώ, και ας ήταν δύσκολο λόγω των παραπανίσιων κιλών του. Παρόλαυτα η λύση βρέθηκε χάρη σε ντοκιμαντέρ που πρόβαλε ο ΣΚΑΙ και αναφερόταν στην αναπαραγωγή του ελέφαντα. Γιατί ακόμα και τύπους σαν τον Πάγκαλο μπορείς να τους γαμήσεις. Αρκεί να θες. 


Τέλος ξεκαθάρισε ότι από τους τωρινούς πολιτικούς συμπαθεί μόνο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή φαίνεται άνθρωπος του Θεού που ποτέ δεν θα γάμαγε έναν νεόπτωχο συνταξιούχο. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που έχουν μάθει το ντοκιμαντέρ με τους ελέφαντες απέξω και ανακατωτά. Έντρομος μάλιστα ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε ότι ο ΣΚΑΙ πρόκειται να μεταδώσει σύντομα και το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ.
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου