Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Π. Λαφαζάνης: «Πισώπλατη μαχαιριά στον τόπο και στον ελληνικό λαό»,η φρασεολογία Σαμαρά (Βίντεο)

 Βέβαιος ότι μέσα στο επόμενο τετράμηνο θα έχουμε βουλευτικές εκλογές λόγω της αδυναμίας της παρούσας βουλής να εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα εκτίμησε ότι οι πρόωρες εκλογές ανά πάσα στη στιγμή μπορεί να προκύψουν, ενώ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, για την τοποθέτηση που έκανε στην βουλή κατά την συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε και έλαβε η κυβέρνηση.



«Η πρωθυπουργική ρήση περί βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους», ισχυρίστηκε ο ίδιος, είναι «πισώπλατα μαχαιριά στον τόπο και στον ελληνικό λαό».  Ο λαός μας έχει πάνω του ένα βραχνά, μια θηλιά στον λαιμό του, που λέγεται χρέος, συμπλήρωσε. Δεν είναι δυνατόν, όταν ξέρουμε ότι αυτό το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί να βγαίνει ο πρωθυπουργός και να λέει ότι είναι βιώσιμο, υπογράμμισε αναρωτώμενος «αν ο πρωθυπουργός λέει ότι είναι βιώσιμο, τότε τι διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει για το χρέος;» 

Επίσης, ο Π. Λαφαζάνης καυτηρίασε την άποψη Σαμαρά ότι είναι «πολιτική αυτοκτονία να πάμε στις εκλογές» χαρακτηρίζοντας αντιδημοκρατική φρασεολογία τα όσα σχετικά είπε ο πρωθυπουργός.


 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_877.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου