Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» και οι Κόκκαλης και Μαρτίνος



Στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσουν οι επιχειρηματίες Σωκράτης Κόκκαλης και Ανδρέας Μαρτίνος στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι δύο επιχειρηματίες καλούνται να καταθέσουν καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Kontra News» αναφέρεται πως στη δεξίωση για τον γάμο των παιδιών τους φέρεται να ειπώθηκαν τα περί «κουμπαρά» για δωροδοκία βουλευτών. Από τον εισαγγελέα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχει κληθεί  για να καταθέσει και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Την Πέμπτη κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των βουλευτών. « Κατέθεσα συγκεκριμένες πιέσεις από κρατικούς μηχανισμούς, και ιδίως το ΣΔΟΕ, σε βουλευτές των ΑΝΕΛ. Οι δύο έμειναν και για δύο που έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό. Κατέθεσα και προσωπικά μου στοιχεία για πιέσεις. Μου ζήτησε ο εισαγγελέας στοιχεία για δωροδοκίες. Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη, θα το είχαμε καταθέσει».
http://tvxs.gr/news/ellada/ston-eisaggelea-gia-ton-koympara-kai-oi-kokkalis-kai-martinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου