Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Κοινό μέτωπο κατοίκων - Περιφέρειας για το Ελληνικό



Κοινό μέτωπο συγκροτούν η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» και η Περιφέρεια Αττικής στη μάχη ενάντια στο σκανδαλώδες ξεπούλημα του Ελληνικού. 

«Η Περιφέρεια Αττικής θα υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον και θα στηρίξει με κάθε τρόπο ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου την απόφαση του Ζ' Κλιμακίου που ανέδειξε τη σκανδαλώδη μεταβίβαση του Ελληνικού στη Lamda Development», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, Χρήστος Καπάνταης μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση που οργάνωσε η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό».
Υπενθυμίζεται ότι με την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έγινε γνωστό ότι η σύμβαση παραχώρησης στον όμιλο Λάτση για 99 χρόνια των 6.204 στρεμμάτων του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και των 3,5 χιλιομέτρων της παραλίας του Αγ. Κοσμά είναι παραβιάζει βασικές αρχές διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης και υγιούς ανταγωνισμού, βλάπτοντας το δημόσιο συμφέρον.
Ο Χ. Καπάνταης παρουσίασε τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Περιφέρεια και αποδεικνύουν τη ζημιά που θα υποστεί η αρχή σε περίπτωση εκποίησης του χώρου.
http://tvxs.gr/news/ellada/koino-metopo-katoikon-perifereias-gia-elliniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου