Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Το σκληρό πρόσωπο της κρίσης: Μωρό λίγων εβδομάδων κοιμόταν επί μήνες σε παγκάκια



Το σκληρό πρόσωπο της ζωής λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ήρθε στη ζωή, έμελλε να γνωρίσει ένα μωρό οκτώ μηνών σήμερα, στην Κρήτη, με την ιστορία της τριμελούς οικογένειάς του να συγκλονίζει.
Η 21χρονη μητέρα του μωρού και ο 46χρονος παππούς του, άνεργοι και οι δύο, κατέληξαν στο δρόμο, μένοντας σε παγκάκια στο κέντρο του Ηρακλείου, για περίπου έξι μήνες.

Τις τελευταίες μέρες η οικογένεια βρήκε ζεστασιά και φροντίδα στα γραφεία της ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης, μέλη της οποίας έτυχε να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του δράματος της. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Μηνά Χατζηδάκη, το μωρό εξετάστηκε από γιατρό και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Η ιστορία της οικογένειας έχει ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και μάλιστα αρκετός κόσμος έχει εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να βοηθήσει, προσφέροντας τρόφιμα και ρούχα ενώ δύο άτομα έχουν προσφέρει δουλειά στην νεαρή μητέρα.
Πληροφορίες από flashnews.gr
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/to_sklhro_proswpo_ths_krishs_mwro_ligwn_evdomadwn_koimotan_epi_mhnes_se_pagkakia.3062077.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου