Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Έρευνες στο πατρικό του 31χρονου συλληφθέντα για τρομοκρατία


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (03/10) η έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο πατρικό σπίτι του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Τετάρτη στο γκαράζ που χρησιμοποιούσε η ομάδα Μαζιώτη στο Βύρωνα.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου. Υπενθυμίζεται ότι το γκαράζ το είχε νοικιάσει ο Σταμπούλος με πλαστή ταυτότητα αλλά στο ενοικιαστήριο συμβόλαιο βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, δακτυλικό αποτύπωμα του Μαζιώτη.
Ο Σταμπούλος ο οποίος αντιστάθηκε την ώρα της σύλληψης εξακολουθεί να είναι αρνητικός και αρνήθηκε να πει ακόμη και το όνομα του στο εισαγγελέα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα στοιχεία του βρέθηκαν από την μοτοσικλέτα του την οποία είχε αφήσει σε μικρή απόσταση από το γκαράζ στο Βύρωνα και η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς από τα κλειδιά που είχε επάνω του.
Σημειώνεται ότι 31χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κανένα αδίκημα ενώ το πατρικό του σπίτι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα με το παιδί τους στο Μαρούσι.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/ereynes_sto_patriko_spiti_toy_31xronoy_syllhfthenta_gia_tromokratia.3062423.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου