Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Παίζουν ρέστα οι Μαυρογαλούροι του Σαμαροβενιζελικού συνασπισμού


...τάζοντας θέσεις εργασίας  και διανέμοντας κοινωνικό τουρισμό !
MHN ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙΤΕ
Στην Ελλάδα της πείνας και της εξαθλίωσης οι Ελληνες έχουν μία ευκαιρία να καταψηφίσουν την πιο διεφθαρμένη κατευθυνόμενη κυβέρνηση που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή... ξεπουλώντας τα πάντα στην εξωτερική και εσωτερική διαπλοκή, που αφήνει...
το μαύρο χρήμα και τις βρώμικες δουλείες να αυξάνονται και να πληθύνονται, που κιζενοποίησε την εργασία με δεκανίκια κροίσους διαπλεκόμενους εργατοπατέρες.

Μαζί με αυτούς και τα κόμματα  τσόντες  που χρησιμοποιούν ως αμορτισέρ της λαϊκής οργής.
Είναι μια ευκαιρία να αλλάξει η χώρα ρώτα ...και αισθητική στο πολιτικό της τοπίο και να αδειάσει ο τόπος από αυτούς τους παλαιοκομματικούς σκελετούς  από την εποχή του κράτους δεξιάς  και του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚικού κράτους των Τσουκάτων των Τσοχατζοπουλαίων και δε συμμαζεύεται.

Από τους ηλίθιους γόνους πολιτικών οικογενειών...που τους πλασάρουν ως πολιτικούς.Εμείς δεν περιμένουμε επανάσταση την Δευτέρα ...Περιμένουμε απλά ανατροπή στην πολιτική σαπίλα και αλλαγή στις δομές ενός κράτους και παρακράτους. Αλλαγή στις δομές για να το σταμάτημα  της διαπλοκής και της ρεμούλας. Αλλαγές στις δομές της οικονομίας ...με καθαρό παιχνίδι που δεν θα συνθλίβει τον εργαζόμενο. Με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για τον εργαζόμενο στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με νέο επιχειρηματικό περιβάλλον για τον μικρομεσαίο επαγγελματία.

Που δεν θα αναπαράγει τον εργαπατερισμό του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ ...με τα "ταγάρια" που έγιναν ζάπλουτοι πουλώντας δήθεν εργατική προστασία,βολεμένοι στις δημόσιες και κρατικές θέσεις εργασίας τους ...

Και κρατάμε μια φράση από ομιλία του Τσίπρα στην Κρήτη. Ερχόμαστε οχι για να βολέψουμε και βολευτούμε... Μια οδηγό αυτή την φράση θα τους κρίνουμε αλύπητα ...όταν και αν έρθουν στην εξουσία.


Τώρα απλά σε αυτές τις κάλπες  μαυρίστε όλη αυτή την σαπίλα των υπαλλήλων της Μέρκελ , τις τσόντες τους και δώστε καθαρή αντιμνημονιακή ψήφο .

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_4166.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου