Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αγαπήσαμε μια πουτάνα… 1.

http://www.babsbabsbabs.com/




                      1.


Πώς να σας πω συντρόφους;
Οι σύντροφοί μου έχουν φύγει
από θηλιά, κρότο, πτώση, πρέζα και καρκίνο
        τυφλοί να ψηλαφούν φωνές
Πώς να σας πω συντρόφους;
Οι δρόμοι μας με διώχνουν μακριά σας
 σαν Δράκοντες σηκώνουν το τέλος τους
και με χτυπούν
Πώς να σας πω συντρόφους;
Στις ντουλάπες σας ναρκισεύονται
επίσημες φορεσιές παρελάσεων
οι σκέψεις
        της κυρίας του κυρίου
        το πως θα στέλνει τον μπάτσο της
        στα super market
και χίλια δυο σκουπίδια
από το λεξικό του έρωτά μου
Οι δικοί μου σύντροφοι
        σήμερα σβησμένος ξένος
δεν τους αντάμωσα
        στο μεθοκόπι της έξαψης
συνεχίζουν να χορεύουν το ταξίδι του χαμού
τραγουδώντας αγγελίες θανάτου:

<<Το προηγούμενο βράδυ έκαψε όλα τα πολιτικά του βιβλία
και το πρωί πήδηξε από τον 4ο όροφο.
Βαγγέλης, ετών 33, Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013>>.


kost


Μέρος δέκατο όγδοο. Δύο ανοικτές επιστολές προς Θ. Μπιζά για την αλήτικη και τραμπούκικη ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ. Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 18.








 Χωρίς σχόλια...

Διάβασε:

Το Οδόφραγμα ζητά βιογραφικά στοιχεία για τον μεγάλο Έλληνα πολιτικό και Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Ι. Σγουρό. Παράπλευρα 3.


Το Οδόφραγμα για να τιμήσει την μεγάλη  προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα (τους) του μεγίστου Έλληνα πολιτικού και Περιφερειάρχη Αττικής κυρίου Ι. Σγουρού, ζητά βιογραφικά του στοιχεία, έτσι ώστε να συγκροτήσει και να δημοσιοποιήσει μια πλήρη βιογραφία… αντάξιά του..


Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα, τα στοιχεία σπουδών και επιστημονικού έργου (τίτλοι σπουδών, Σχολές, γλώσσες, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, Έδρες, δημοσιεύσεις, βιβλία κ.λ.π).



Ο ΣΚΑΪ αλλοίωσε ανακοίνωση της οικογένειας θύματος στη MARFIN

Η ανακοίνωση που διαβάστηκε η μισή από τον Ευαγγελάτο, έχει ως εξής:

Το Οδόφραγμα ζητά στοιχεία για το πώς και το γιατί της διάλυσης του ΔΗΚΚΙ από τον Τσοβόλα. Παράπλευρα 2.

DIKKI.jpg


Δεν είναι περίεργο  που ο Τσοβόλας διέλυσε το 2004 το ΔΗΚΚΙ στρώνοντας έτσι το χαλί στον  Γιωργάκη;
Αν υπήρχε ΔΗΚΚΙ το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη δεν θα είχε διαλυθεί μιας εξαρχής;
Τί παίχτηκε;

Στείλε στο s.kastriotis@gmail.com

Μέρος δέκατο έβδομο. (δ. Και αντι-ΣΥΡΙΖΑ κατοχικό φερέφωνο οι τσάτσοι της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 17.



Καμαρώστε τους σκατολάγνους της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ, μέσα από την αντιπαράθεσή τους με την Α.ΕΝ.Κ. και αναφωνείστε: Χαίρε μαλακία των ανθρώπων απύθμενη!!!
Διαβάστε:

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Κατεβάζει ρολά» η Ελλάδα


«Κατεβάζει ρολά» η Ελλάδα
Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, η χώρα, καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν με κινητοποιήσεις στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι σε όσους απεργούν, στις περικοπές μισθών και την υλοποίηση των επιταγών του Μνημονίου.
Αναλυτικά:

ΣΥΡΙΖΑ κοινωνικά ριζοσπαστικός και πολιτικά αποφασιστικός




Των Γιάννη Αλμπάνη, Ηρώς Διώτη και Ευκλείδη Τσακαλώτου

Δεν μας φοβίζει η σχετική δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί τα ποσοστά των κομμάτων το τελευταίο εξάμηνο κινούνται σε γενικές γραμμές στα ίδια επίπεδα. Δεύτερον, γιατί με την τερατώδη αποχή και άρνηση απάντησης που καταγράφουν οι μετρήσεις, πολύ δύσκολα μπορούν να βγουν ασφαλή πολιτικά συμπεράσματα. Έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να κάνεις πολιτική με βάση τις δημοσκοπήσεις -πόσο μάλλον σε μια εποχή πρωτοφανούς πολιτικής ρευστότητας.

Σήμερα είμαστε ΠΑΜΕ!!! Άγριο ξύλο στο ΠΑΜΕ με τραυματίες στο Υπ. Εργασίας


1500 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω απο τη ΓΑΔΑ μαζί τους και η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Έχει προηγηθεί το άγριο ξύλο που έδωσαν τα ΜΑΤ στα μέλη του ΠΑΜΕ έξω απο το Υπουργείο εργασίας.

Μέρος δέκατο έκτο. [γ.Και ρατσιστές οι φασίζοντες Πραιτωριανοί τραμπούκοι (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ) της ¨ παρεούλας¨σκουπιδιών ]. Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 16.



<<Ενοχλεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ο Επόπτης του ΧΥΤΑ κατορθώνει να διασφαλίζει την ανεμπόδιστη λειτουργία του και οι συνάδελφοι των Δήμων μπορούν να αδειάζουν χωρίς φόβο στο «ταμπάνι» και χωρίς την παρουσία λαθρομεταναστών. Δεν μπορεί ούτε αυτός, ούτε το υπόλοιποχαφιεδότσουρμο να χωνέψει ότι ο ΧΥΤΑ δεν ανοιγοκλείνει για τα παιχνίδια μιας μικρής ομάδας της πλειοψηφίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ, που προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα της, γιατί ο εκλεκτός τους δεν πήρε το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου>>. 
 (Απόσπασμα από καταγγελία της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ.  Βλ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4 - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4).

Στο  απόσπασμα υπάρχουν:

Πρώτον,  η έκφραση <<λαθρομετανάστες>>. Δεν γνωρίζουν οι νοσηροί συντάκτες της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ  ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι; Λαθραία είναι μόνο τα αδασμολόγητα εμπορεύματα! Μήπως, όμως, ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός δεν είναι αυτός που σπρώχνει τους πεινασμένους λαούς στην μετανάστευση; Μήπως, δεν είναι το κεφάλαιο- μικρό και μεγάλο - που βλέπει  την εργατική τους δύναμη - και, άρα, τους ίδιους - σαν φτηνό εμπόρευμα; Μήπως, και τα αφεντικά των αφεντικών τους (Κυβέρνηση και Σγουρός), οι τροϊκανοί, δεν επιζητούν την κινεζοποίηση του ελληνικού λαού (μικρά μεροκάματα, μικρούς μισθούς, μικρές συντάξεις, ανύπαρκτο σύστημα υγείας-πρόνοιας-παιδείας, μηδενικά εργατικά, ατομικά, ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα); Προς τί η έκπληξή μας; Στον ζωτικό πυρήνα του νεοφιλελευθερισμού - και σε όσων τον υπηρετούν  πιστά σαν την ΠΑΣΚΕ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ - εκκολάπτεται πάντα ο ρατσισμός! 

Δεύτερον, ότι ο φερόμενος ως υπόδικο μέλος συμμορίας μπράβων, εκβιαστών και νονών της νύκτας, υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ και κουμπάρος του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, όχι μόνο δεν έχει υποστεί Διοικητικές κυρώσεις, αλλά, αντίθετα, έχει προαχθεί σε Επόπτη στον πιο νευραλγικό κι ευαίσθητο κρίκο της αλυσίδας  ¨Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής¨.

Τρίτον, ο φερόμενος ως υπόδικος ήταν επικεφαλής - μαζί με τον άλλο κουμπάρο του Προέδρου του Σωματείου - της ομάδας των τραμπούκων της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ, που προπηλάκισαν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προσωπικού. 

Τέταρτον, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και παρά την υποκριτική εντολή του Σγουρού  για διενέργεια ΕΔΕ μέσα σε δέκα ημέρες, μισό περίπου χρόνο μετά ... ακόμα περιμένουμε ... και η τάξη των τραμπούκων βασιλεύει στον ΕΔΣΝΑ!!!

Πέμπτον, ο Σγουρός για να είναι σίγουρος για το ... αποτέλεσμα της ΕΔΕ - (μην πάθουμε και καμιά  πλάκα και τιμωρηθούν τα ¨δικά¨ μας παιδιά) - έδωσε την εντολή διενέργειας στον έτερο λαμπρό αστέρα, στον ατιμώρητο -(κι αυτός, κι αυτός) - φερόμενο ως κάτοχος μαύρου χρήματος - (ύψους 500 έως 600 χιλιάδων ευρώπουλων, παρακαλώ) - Διευθυντή ... νέων έργων! Το κόλπο του θαψίματος απλό: δεν καλούμε τους βασικούς ... παρόντες μάρτυρες!!!! - και το ξεχνάμε... 

Έκτον, ο κύριος Επόπτης, ο φερόμενος ως Μπράβος, έχει και άλλα ράμματα! Όπως, π.χ., την  επίδειξη  της ταχυδακτυλουργικής δεινότητας σε συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο ... ρόπαλο!!!

Έβδομον, τί εννοούν οι νοσηροί της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ όταν γράφουν:  <<διασφαλίζει την ανεμπόδιστη λειτουργία>>; Μήπως, το ρόπαλο του φερόμενου ως υπόδικου συμμορίτη  υποκαθιστά την έννομη τάξη;

Όγδοον, οι νοσηροί ρατσιστές της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ ξεχνούν:

Ότι πριν τους λαθρομετανάστες υπήρχαν οι δικοί μας ¨γύφτο¨.

Ότι πριν τους λαθρομετανάστες λεηλασία σκουπιδιών (καγιάρι)  έκαναν - κι έχουν τιμωρηθεί κάποιοι - και εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ.

Τίποτα κρυφό!


Σγουρέ, εσύ τί λες για όλα αυτά;

Η βουβή καταγγελία του κινήματος από τον σύντροφο Βαγγέλη... << Το προηγούμενο βράδυ έκαψε όλα τα πολιτικά του βιβλία και το πρωί πήδηξε από τον 4ο όροφο>>... Πώς το λέμε...Κανείς μόνος του :::::::











Σήμερα το πρωί ο σύντροφος Βαγγέλης Σταμούλιας, ετών 33, έβαλε τέλος στη ζωή του. Το προηγούμενο βράδυ έκαψε όλα τα πολιτικά του βιβλία και το πρωί πήδηξε από τον 4ο όροφο χωρίς να μπορεί κανείς να το αποτρέψει.
Ο Βαγγέλης είχε συλληφθεί στην πανεργατική απεργία στις 23 Φλεβάρη 2011 (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) και εκκρεμούσε δίωξη σε βάρος του, κάτι το οποίο τροφοδοτούσε τις φοβίες του. Η Κριση δεν απειλεί τις ζωές μας μονο στη βάση της οικονομικής ανεχειας ο δημοκρατικος ολοκληρωτισμος που βγαζει στο προσκηνιο τις πιο επιθετικες κατασταλτικές στρατηγικές του κράτους δημιουργεί ενα αφόρητο κλίμα κοινωνικης ασφηξίας
Published on Ιανουαρίου 29, 2013 with 2 Comments
Η κηδεία του Βαγγέλη θα γίνει Τετάρτη 30 Γενάρη στις 4μμ στο νεκροταφείο του Βύρωνα.
Ο Βαγγέλης δεν θα φύγει μόνος.
http://sinialo.espiv.net/?p=10279

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Ο όρος ¨μαλάκας πολίτης ¨ είναι νομιμοποιημένος πολιτικός όρος, προϊόν του αρχαίου ελληνικού πολιτικού πολιτισμού. Παράπλευρα 1.


Διά πάσαν νόσον και πάσαν… !


Είναι πλέον παροιμιώδης η γκάφα του συναδέλφου Δημήτρη Καμπουράκη, όταν προ ημερών εκτός τηλεοπτικού αέρα μεν αλλά με ανοικτά τα μικρόφωνα ακούστηκε να χαρακτηρίζει με άκομψο τρόπο πολίτες που συμμετείχαν στην απόπειρα ανακατάληψης της «Βίλα Αμαλία».

Μέρος δέκατο πέμπτο (β. Εναντίον και του λαού οι Πραιτωριανοί τραμπούκοι (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ) της ¨ παρεούλας¨σκουπιδιών ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 15.


Διάβασε ενδεικτικές αναρτήσεις από το kinisi-esdkna.blogspot.gr/:

(Ιδιαίτερα το παράρτημα 50: Όταν η εργοδοτική  ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ εκφόβιζε - προκαταβολικά - για τις 29-1-2013  με επεισόδια κατοίκους κι εργαζομένους διαμαρτυρόμενους για την πολιτική του Σγουρού... απάντηση της Α.ΕΝ.Κ.)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στους συντρόφους που φεύγουν στα σιωπηλά, θύματα του σημερινού πρωτόγνωρου ταξικού πολέμου...


[ολοι μαζι,να τους δειξουμε την δυναμη μας] Υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων (του Σνουρού και με τραυματισμούς)...

Υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων...
Κωστής Βαϊτσης29 Ιανουαρίου 2:42 μ.μ.
Υπό την επιτήρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και με μικροεπεισόδια, νωρίτερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η τρίτη κατάθεση φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος- που αφορούσε τα Άνω Λιόσια- από τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στον ανταγωνιστικό διάλογο για την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική.

δελτίο τύπου- κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ στον ΕΔΣΝΑ στην Δημοπράτηση (Φυλής) για τα Απορρίμματα









Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ - (και κατοίκων των περιοχών, Μάκη τους) -στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ-Πάτζας φοβερός(βλ.video).


Υπό τις διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), νομικές προσφυγές και στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ιδιώτες και τις κοινοπραξίες ιδιωτών για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική.

Μέρος δέκατο τέταρτο (α. ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ, οι Πραιτωριανοί τραμπούκοι της ¨ παρεούλας¨σκουπιδιών ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 14.


Η δράση την Α.ΕΝ.Κ. έφερε την αντίδραση από την θιγόμενη "παρεούλα" των σκουπιδιών με δύο τρόπους.
Πρώτος τρόπος, είναι η υπηρεσιακή δίωξη των μελών και φίλων της...  

Δεύτερος τρόπος, είναι ο εντεταλμένος εργοδοτικός συνδικαλισμός (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ), ο οποίας θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου. 
Διάβασε ενδεικτικές αναρτήσεις από το kinisi-esdkna.blogspot.gr


Προς ποντικο-πραιτωριανούς των σκουπιδιών! (Μικρό διάλειμμα)...


Ο κόσμος του ποντικιού είναι ποντικίσιος.


Κακομοίρηδες λαδοπόντικες,
Σε απλά ελληνικά πάει να πει πως, τα ποντίκια βλέπουν τον κόσμο μόνο με τους κοπτήρες τους, την κοιλιά τους, τη χολή τους και το μικροσκοπικό τους μυαλό. Έτσι, ο κόσμος τους περιορίζεται στην ανάγκη τους για παραγωγή σκατού.
Σας πληροφορώ ότι,  τα «μου», «σου», «του» δεν έχουν κανένα νόημα. 
Με πορδές δεν βάφεις αυγά! Κολλάνε πάνω σας!
Λοιπόν, κουνάτε την ουρά σας.
 Είναι κι αυτός ένας τρόπος να δηλώνεις την παρουσίας σου.
 Άλλωστε, δεν έχετε τίποτα άλλο:
 Μια ουρά και μια κοιλιά!

... και μολυσματική ανάσα...

Εκδορεύς

Μέρος δέκατο τρίτο (η Α.ΕΝ.Κ. για τις διώξεις των Συριζαίων στον ΕΔΣΝΑ από την ¨παρεούλα¨ των σκουπιδιών). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 13.



Η δράση την Α.ΕΝ.Κ. έφερε την αντίδραση από την θιγόμενη "παρεούλα" των σκουπιδιών με δύο τρόπους.
Πρώτος τρόπος είναι η υπηρεσιακή δίωξη των μελών και φίλων της...  

Διάβασε ενδεικτικές καταγγελίες από το kinisi-esdkna.blogspot.gr:

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μέρος δωδέκατο (η Α.ΕΝ.Κ. για τις ημέρες και τα έργα των Χιωτάκη/Σγουρού). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 12.


 Η Ανεξάρτητη ΕΝωτική κίνηση ΕΔΣΝΑ ιδρύθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια.  Ήταν μια απόπειρα Συριζαίων και ανεξαρτήτων και στέφτηκε με επιτυχία. Σήμερα, μέλος της είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ, ενώ άλλο μέλος της είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ταυτόχρονα είναι επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης του Σύριζα στην Τοπική Αυτιδιοίκηση ΑΣΚ-ΟΤΑ.

Διάβασε ενδεικτικές αναρτήσεις από το kinisi-esdkna.blogspot.gr:

Μέρος ενδέκατο (ο Ν.Βούτσης - ο τότε επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ”- για τις ημέρες και τα έργα Χιωτάκη). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 11.




Ιδιαίτερης προσοχής αξίζει το 1.4. Τις εστιάσεις του Ν.Βούτση στις συμβάσεις της  Διοίκησης Χιωτάκη και στον τρόπο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΔΣΝΑ, συγκρατείστε τα:

 _<<_1.4. Οι πράξεις της παρούσας Διοίκησης ΕΣΔΚΝΑ υποθηκεύουν τον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο ΦοΔσα (μετατάξεις, μετακινήσεις υπαλλήλων, συμβάσεις και αναθέσεις )
δ. Οι αποφάσεις μετακινήσεων Δ/ντών –μετατάξεων προσωπικού ακόμη και εσωτερικών μετακινήσεων /ανάθεσης καθηκόντων>>.

Διάβασε:

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μέρος δέκατο (Η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την "μαφία των σκουπιδιών" και για τις ημέρες και τα έργα Σγουρού). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 10.





Χωρίς σχολιασμό.

Διάβασε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 12 έως και 20:

Μέρος ένατο (Τι έλεγε, προ Σγουρού, επί Χιωτάκη στην Προεδρία του ΕΔΣΝΑ, για την ¨παρεούλα¨ ο Εκδορέας ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 9.


Ενδεικτικό κείμενο από τις ημέρες και τα έργα της " παρεούλας διαχείρισης των σκουπιδιών στην Αττική" επί εποχής στον ΕΔΣΝΑ του σαμαροκουμπάρου Χιωτάκη!!!

Μέρος όγδοο (Σ. Ιατρού:Άνομος ο Μαστοράκος... και ο εκβιασμός της τελευταίας στιγμής για την Κερατέα). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 8.


Η δήλωση του Σ. Ιατρού΄για το πόσο "νόμιμα" μπορεί να λειτουργήσει κάτι στο οποίο υπάρχει ο Μαστοράκος (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9)  και ενδεικτική αναφορά στο πώς λειτουργούν οι ¨ιθύνοντες¨ στα νέα έργα διαχείρισης απορριμμάτων Αττικής (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 9 και 10).

Η απόδειξη του εκβιασμού της τελευταίας στιγμής για την Κερατέα, ΣΟΚ: Η σκληρή αλήθεια για τους… μνηστήρες της Κερατέας (vid)

Μέρος έβδομο (η καταγγελία του εργαζομένου του ΕΔΣΝΑ στον Ι. Σγουρό). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 7.


Ο συνεργάτης μας Εκδορέας κατέθεσε ενυπόγραφη καταγγελία προς τον Ι. Σγουρό Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (αριθμ. πρωτ. ΕΔΣΝΑ 274/14-1-2013) και στην Περιφέρεια Αττικής (αριθμ. πρωτ. Περιφ. Ατ. ..... ). Με το έγγραφό του -  μεταξύ των άλλων - καθιστούσε γνωστό στον επικεφαλής του Οργανισμού, μία σειρά περιστατικών που αναδείκνυαν την εμπλοκή με πράξεις και παραλείψεις των Προέδρων και των πολιτικών παραγόντων (μελών) της Εκτελεστικής Επιτροπής του πρώην ΕΣΔΚΝΑ και νυν  ΕΔΣΝΑ, στις  επιλογές σε θέσεις ευθύνης (όπου υπήρχε συμφέρον), την υπηρεσιακή ανέλιξη ή την  υπηρεσιακή περιθωριοποίηση (ψυγείο) των υπαλλήλων με μεθόδους και τρόπους παράτυπους ή - σε κάποιες περιπτώσεις -  και παράνομους (πλαστά έγγραφα κ.λ.π.) Με το συγκεκριμένα περιστατικά αποδεικνυόταν το τρίπολο της ¨αμαρτίας¨ εργολάβοι/ πολιτική διοίκηση /υπάλληλοι. 
Το συγκεκριμένο έγγραφο και το βάθος του (έγγραφο αποδεικτικό υλικό με σφραγίδες, πρωτόκολλα και Κρατικές Υπηρεσίες) αποδεικνύουν την ύπαρξη συγκεκριμένης ομάδας - εντός κι εκτός ΕΔΣΝΑ - που, τουλάχιστον, επί μία δεκαπενταετία λειτουργούσε και λειτουργεί με όρους συμμορίας.
Στο τέλος ενός επτασέλιδου εγγράφου αναπτύσσει την πολιτική του δίωξη, τους λόγους και τα αποτελέσματα της δίωξης, καθιστώντας υπεύθυνο για τις συνέπειες τον Ι. Σγουρό.
Ο Σγουρός αντέδρασε άμεσα ... όπως πάντα.: Διοικητικά δεν έπραξε τίποτε και - όπως δηλώνει - έστειλε την καταγγελία στις ... καλένδες - (χρόνο να κερδίζουμε μπας και προχωρήσουν οι φαραωνικές μας επιδιώξεις με τα νέα έργα διαχείρισης απορριμμάτων).
ΥΓ. Παρά την καταγγελία η παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον του συνεργάτη μας και εργαζόμενο στον ΕΔΣΝΑ συνεχίζεται ....

Διάβασε το έγγραφο:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μέρος έκτο (η περίφημη ανώνυμη επιστολή-καταγγελία εργαζομένου του ΕΔΣΝΑ προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 6.


Μικρό ιστορικό. Στις 8/1/2013 η ΠΟΕ-ΟΤΑ λαμβάνει μία ανώνυμη καταγγελία και, όπως ειπώθηκε (ΠΟΕ-ΟΤΑ, Σγουρός), την απέστειλε στον Σγουρό. Μετά από δύο ημέρες, η ανώνυμη καταγγελία εστάλη με e-mail και με πλαστογραφημένο το όνομα του αποστολέα σε πολλούς εργαζομένους του ΕΔΣΝΑ.  Επειδή, το πλαστογραφημένο όνομα παρέπεμπε σε εκλεγμένο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΣΝΑ, η αντίδραση της εν λόγω παράταξης ήταν άμεση (βλ. Ντοκουμέντο 4).

           Ο ανώνυμος επιστολογράφος επιζητούσε να φωτογραφίσει τον συνεργάτη μας Εκδορέα σαν τον ανώνυμο αποστολέα, παρά τις διαφορές ανάμεσα στα δύο κείμενα (βλ. Ντοκουμέντο 5). Η ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν τσίμπησε. Φωτογράφισε σαν αποστολέα τον ¨τρίτο άνθρωπο¨, ο οποίος - κατά την γνώμη της - είναι αντίπαλος συνδικαλιστής.  
Το Οδόφραγμα δεν θα εκπλαγεί αν ο ανώνυμος αποστολέας, ή οι φίλοι του, ή τα συμφέροντα που ενδεχομένως εξυπηρετεί, κρύβονται και πίσω από την διαστρεβλωμένη προβοκατόρικη εκδοχή  (Zougla gr.) της επώνυμης και ενυπόγραφης καταγγελίας του συνεργάτη μας Εκδορέα προς τον Σγουρό - γιατί οι καλοί συνωμότες έχουν  φωτεινά βήματα!
Διάβασε την ανώνυμη καταγγελία και την διαστρεβλωμένη εκδοχή της καταγγελίας του Εκδορέα προς τον Σγουρό:

Μέρος πέμπτο (Οδόφραγμα). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 5.


Το Οδόφραγμα έχει ασχοληθεί πολλές φορές με τα σκουπίδια της Αττικής, την διαχείρισή τους και τον ΕΔΣΝΑ. Όσον αφορά στην ¨μαφία των σκουπιδιών¨ το Οδόφραγμα επί μήνες αναρτούσε την παρακάτω καταγγελία υπό μορφή ερωτημάτων:

Μέρος τέταρτο (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 4.



Εκτός από τον Σγουρό στις 17/1/2013 και η ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ μιλά για ¨μαφία των σκουπιδιών και, μάλιστα, παραθέτει μια σειρα από διαπραχθείσες εγκληματικές πράξεις. Το σημαντικό, όμως, είναι πως φωτογραφίζει ως τον κυρίως ένοχο αντίπαλο συνδικαλιστή. Ενημερωτικά, η ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ είναι η πλειοψηφούσα παράταξη στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΔΣΝΑ. Επίσης, η ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ. είναι μία παράταξη εργοδοτικού συνδικαλισμού που στηρίζει τις τόσο επιλογές της Διοίκησης (Σγουρού), όσο και τις πολιτικές της κατοχικής κυβέρνησης.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μέρος τρίτο (εμβόλιμο, η πολιτική αλητεία των κυρίων Σγουρού και Τατούλη). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 3.



Οι καταγγελίες περί ¨μαφίας των σκουπιδιών¨,  τόσο του Σγουρού όσο και του Τατούλη, ήσαν άσφαιρες, δεν οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη. Μοιάζουν σαν τα ακίνδυνα πυροτεχνήματα  κρότου λάμψης που αποσκοπούν μόνο στον εντυπωσιασμό. Στη πραγματικότητα είναι επικοινωνιακά τρυκ που αποσκοπούν, στον εντυπωσιασμό των πολιτών μεν, αλλά, ταυτοχρόνως, και στον εκφοβισμό – μέσω της άμεσης λασπολόγησης - όσων αντιδρούν στην υλοποίηση και το χειρισμό των σχεδίων τους για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Είναι προπαγανδιστική απόπειρα ταύτισης στα μάτια της κοινής γνώμης όσων αντιδρούν με κάποια ¨απροσδιόριστα και σκοτεινά εγκληματικά κέντρα¨.
Πρόκειται για κλασσική μορφή παρασυνειδησιακής προπαγάνδας που απευθύνεται στο θυμικό του λαού πατώντας πάνω στα λαϊκά στερεότυπα περί ¨σκοτεινών κέντρων¨. Με αυτόν τον τρόπο υποκαθιστούν τα επιχειρήματα στο διάλογο με τους διαφωνούντες με κλανιές.

Μέρος δεύτερο (εμβόλιμο, ο κύριος Τατούλης). Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 2.



 Ο όρος "μαφία σκουπιδιών"πανελλαδικά πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στις 1/10/2012.


Διάβασε:

Μέρος πρώτο. Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 1.




Ο όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε στην Αττική από τον Ι. Σγουρό Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ. Επίσημα, 

για πρώτη φορά - απ ` όσα γνωρίζει το Οδόφραγμα κριτικής -, χρησιμοποιήθηκε από τον Ι. Σγουρό στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΕΔΣΝΑ στις  17/12/2012. 

   Διάβασε:

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο Σγουρός βαδίζει μαζί με την μαφία των σκουπιδιών. Τα ψεύδη, η παραπληροφόρηση και οι επικοινωνιακές παρλαπίπες δεν τους σώζουν! Προγεύσεως ανάγνωσμα.


ΕΣΔΚΝΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛ.€ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (Μία διόρθωση από το Οδόφραγμα: η ζημιά από τις παρανομίες είναι της τάξως εκατομμυρίων , όπως θα αποδείξουμε στο μέλλον)!

Φωτ. Ο Χιωτάκης (κουμπάρος του Σαμαρά), πρώην πρόεδρος ΕΣΔΚΝΑ και νυν αντιπρόεδρος ΕΔΣΝΑ, και ο Μαστοράκος, πρώην πρόεδρος ΕΣΔΚΝΑ και νυν γενικός υπεύθυνος για τις τεχνικές Διευθύνσεις ΕΔΣΝΑ. Ο κύριος Χατζηγιαννάκης πατήρ δεν υπάρχει στην φωτό.  
Παρανομίες που κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διαπιστώνει σε πόρισμα-καταπέλτη για τον ΕΣΔΚΝΑ το Σώμα-Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) την ώρα που ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος*,ανακοινώνει την Τρίτη την προαναγγελία του διαγωνισμού για τα σκουπίδια στην Αττική, με βασικό εταίρο τον Ενιαίο Σύνδεσμο. (σ.σ. τελικώς, ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και ο ΕΣΔΚΝΑ μένει εκτός).
Η συγκεκριμένη έκθεση-πόρισμα (351/Α/Μάιος 2011) των επιθεωρητριών Άννας Σούλια και Στυλιανής Βαθρακοκοίλη που παρουσιάζει  κατ΄αποκλεiστικότητα η aftodioikisi.gr είναι γνωστή στην κυβέρνηση από το Μάιο  και έρχεται να προστεθεί στις άλλες παρανομίες της απερχόμενης διοίκησης υπό το δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη,  οι οποίες κόστισαν στο δημόσιο το πρόσφατο «μπλόκο» από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην εφαρμογή του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων Αττικής (ΠΕ.Σ.Δ.Α.).