
«Όσοι επενδύτες θα έρθουν να κερδοσκοπήσουν αγοράζοντας κομμάτια της ελληνικής περιουσίας, θα χάσουν και τα λεφτά τους και θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε εργαζόμενους του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).
Ο κ. Τσίπρας μάλιστα προανήγγειλε και παραπομπή στη Δικαιοσύνη των υπουργών και των πολιτικών που θα υπογράψουν τις αποφάσεις αυτές.
Αναφερόμενος στις «κόκκινες γραμμές» που επιλέγει να βάλει ο πρωθυπουργός στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «με παρακάλια στη Μέρκελ και την Λαγκάρντ δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί η εγκληματική προοπτική και να τους δοθούν τα κλειδιά της χώρας με την εκποίηση του δημόσιου πλούτου.»
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που θα τα ψηφίσουν, θα έχουν επιπτώσεις, καθώς δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/360666/tsipras-sti-dikaiosyni-osoi-ependytes-erthoyn-na-kerdoskopisoyn#ixzz2iRs5HA14
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου