Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

(Xαρισμένη στους αγρότες)! “φορολογήστε μας …κι αφήστε μας” (παράφραση)

Αναδημοσίευση από τον Αιθερόπλωο χαρισμένη στους αγρότες της Κορινθίας, που ενώδιεκδικούσαν  λαγούς με πετραχήλια τον προηγούμενο Φλεβάρη, πήραν από τα τρία το μακρύτερο και ξαναγύρισαν στους καφενέδες και τις ταβέρνες περιμένοντας να τους ξανακαλέσουν για κομπάρσους στις επόμενες τηλεοπτικές ασκήσεις συνδικαλιστικής γυμναστικής οι γνωστοί ανιδιοτελείς μπροστάρηδες…

“φορολογήστε μας …κι αφήστε μας” (παράφραση)

Και ενώ έπρεπε όλος ο αγροτικός κόσμος να βρίσκεται σε αγωνιστικό αναβρασμό μετά και τα τελευταία μέτρα που φορολογούν ακόμα και το κατούρημα των γεωργών, οι άλλοτε πρωτοπόροι μαχητές των μπλόκων δίνουν τώρα «τη μάχη τους» απ’ τις επάλξεις του κεντρικού καφενείου της Επανομής, πίνοντας τσίπουρα.
Το κατάπιαμε κι αυτό αμάσητο αν και η φορολογία του «εργαλείου» δουλειάς των γεωργών, τα χωράφια τους, θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μη μείνει κολυμπηθρόξυλο όρθιο.
Βλέπεις οι εντολές άνωθεν (βλ. γαλάζια γραμματεία αγροτικών φορέων) είναι : «χαμηλά τη μπάλα» μπας και βγάλουμε την τετραετία.
Κατά τα’ άλλα, βάλτε αύριο τις γραβάτες σας, πάτε στην παρέλαση, φουσκώστε από εθνική (τρομάρα μας) περηφάνια και γιορτάστε το ΟΧΙ που το καταντήσατε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου