Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομικός έβγαλε όπλο πάνω στον καβγά και του το έχωσαν στον κώλο. (Tί τρέχει με τους μπάτσους);



Πιστόλι φέρεται να έβγαλε από την τσέπη του ένας αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια καβγά με θαμώνα καταστήματος στο Γκάζι.


Το περιστατικό έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μαγαζί. Ανάμεσα στη μία παρέα που διαπληκτίστηκε με θαμώνα ήταν και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος όμως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε μαζί του το πιστόλι του το οποίο και έβγαλε από τη θήκη.

Στη θέα του πιστολιού, η άλλη παρέα εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και τον ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Για το συμβάν αναμένεται να διεξαχθεί ΕΔΕ.


1 σχόλιο:

  1. Τυχεροί ήταν και οι θαμώνες και η άλλη παρέα που δεν πάτησε τη σκανδάλη. Προφανώς ο συγκεκριμένος ας τον πούμε κόσμια αστυνομικό, ήθελε απλά να κάνει επίδειξη του όπλου, το οποίο ήταν σίγουρα και το μόνο που μπορούσε να τα βγάλει πέρα σαν άντρας. Γιατί με τα μπράτσα του ούτε συζήτηση. Το θέμα είναι οι εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί να αφοπλιστούν. Να τους απαγορευτεί το δικαίωμα της οπλοφορίας εκτός υπηρεσίας, καθώς καθίσταται επικίνδυνο. Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που αστυνομικός πράττει ανάλογο περιστατικό. Η τιμωρία σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι αυστηρή και παραδειγματική για τους ρέστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή