Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κουκουλοφόρος μπάτσος χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στη Χαλκιδική, Κατερίνα Ιγγλέζη; Στον Πολύγυρο μεταφέρθηκε η διαμαρτυρία για τους συλληφθέντες διαδηλωτές κατά της επένδυσης χρυσού.


Αυτή τη στιγμή περίπου 200 διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι 20 περίπου συλληφθέντες διαδηλωτές κατά της επένδυσης χρυσού.
Μικροεπεισόδια έγιναν κατά την άφιξη των διαδηλωτών, η αστυνομία για εκφοβισμό των διαδηλωτών έριξαν κρότου - λάμψης, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε πως αστυνομικός με κουκούλα χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στη Χαλκιδική, Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία βρίσκεται έξω από την Α.Δ.Χαλκιδικής.
Επίσης αστυνομικός με κουκούλα έβριζε χυδαία τους διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι!!! (ο αστυνομικός ανταποκρινόταν σε συναδέλφους του στο όνομα "Παντελής").
Αυτή τη στιγμή έφτασαν και διμοιρίες των ΜΑΤ στην Α.Δ.Χαλκιδικής.
Αναφέρθηκε από τους διαδηλωτές ότι στο δρόμο από τις Σκουριές στον Πολύγυρο τα ΜΑΤ έριξαν χημικά ακόμα και ΜΕΣΑ σε αυτοκίνητα και λεωφορείο!!!
Νεαροί διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πολυγύρου με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της χρήσης χημικών από τα ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές πάντως δηλώνουν πως δεν θα "εγκαταλείψουν" την Πρωτεύουσα χωρίς να πάρουν μαζί τους τους συλληφθέντες.

20:40 Αστυνομικός με πολιτικά χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη την ώρα που οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το ΑΤ Πολυγύρου. Μάλιστα ο αστυνομικός γνωστοποίησε στην βουλευτή το όνομα του η οποία απείλησε ότι θα του κάνει μήνυση. 20:20 ΤΩΡΑ: Μπροστά στην αστυνομική διεύθυνση Πολυγύρου οι διαδηλωτές, από τις Σκουριές Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές βρίσκονται μπροστά από την είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Πολυγύρου, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Παράλληλα συγκεντρώνεται πολύ περισσότερες κόσμος απ’ όλα τα μέρη της Χαλκιδικής. 19:50 Μέτρα της Αστυνομικής Διέτθυνσης Χαλκιδικής Η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής έχει αποκλείσει με οδοφράγματα το τετράγωνο όπου στεγάζεται, στον Πολύγυρο!

20:20 ΤΩΡΑ: Μπροστά στην αστυνομική διεύθυνση Πολυγύρου οι διαδηλωτές, από τις Σκουριές

Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές βρίσκονται μπροστά από την είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Πολυγύρου, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων. Παράλληλα συγκεντρώνεται πολύ περισσότερες κόσμος απ’ όλα τα μέρη της Χαλκιδικής.
19:50   Μέτρα της Αστυνομικής Διέθυνσης Χαλκιδικής

 














Η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής έχει αποκλείσει με οδοφράγματα το τετράγωνο όπου στεγάζεται,  στον Πολύγυρο!

19:40 Oι διαδηλωτές της Β. Χαλκιδικής με ..."ατέλειωτο" κομβόι κατευθύνονται προς τον Πολύγυρο  για συμπαράσταση στους προσαχθέντες και να ζητήσουν να αφεθούν ελεύθεροι.


http://halkidikimesaapoeikones.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5320.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου