Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη του τελευταίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.Τελευταίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ΄ναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για να μη μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου με το στίγμα, ότι διέλυσε το κόμμα, που κληρονόμησε απ΄ τον μπαμπά του.




Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή Βενιζέλου ψήφισαν περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες, αλλ΄ αυτούς δεν είναι να τους πιστεύεις, αφού-εκτός από κλέφτες κι απατεώνες-είναι και τρομεροί ψεύτες.Πάντως αυτοί που ψήφισαν, είναι βέβαιο πως ανήκουν στους "μαζί τα φάγαμε" και μάλλον τα τρώνε ακόμα, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να ΄σαι στο ΠΑΣΟΚ το 2012, οπότε ευτυχώς που ΄χουμε τα ονόματά τους, για να δημεύσουμε τις περιουσίες τους και να τους απελάσουμε.
Η πλειοψηφία αυτών που προσήλθαν για να ψηφίσουν, είναι με το ΄να πόδι στον τάφο, οπότε μάλλον τα ΄χουν χαμένα και πήγαν να ψηφίσουν τον Βενιζέλο, επειδή νομίζουν πως είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος και φοβήθηκαν μην εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Χαρίλαος Τρικούπης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την ελληνική κοινωνία στις 18 Μαρτίου που ΄ναι η επέτειος του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου, οπότε αν οι εθνικές εκλογές διεξαχθούν σε καμιά 40αριά μέρες, θα γίνει και το μνημόσυνο.
Το ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται από παπανδρεϊκό σε βενιζελικό, αφού οι πασόκοι θα σταματήσουν να τρέχουν στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου και θα πηγαίνουν στον τάφο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σύνθημα "Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς" θ΄ αντικατασταθεί απ΄ το σύνθημα "Βενιζέλε ζεις, εσύ μας οδηγείς".
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ακόμα, πως το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του,-αφού πρώτα ξεπούλησε τη χώρα-, αλλ΄ αυτό ακούγεται σαν απειλή, αφού και το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα σκατόψυχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου