Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νοσοκομείο Καρύστου: Εγκλωβισμένοι διοικητής και υποδιοικητής- Παρέμβαση Λοβέρδου

   
Εγκλωβισμένοι στο Νοσοκομείο Καρύστου παραμένουν ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, με αφορμή την υποβάθμιση του ΚΥ - Νοσοκομείου Καρύστου, κατόπιν ψήφισης του νομοσχεδίου Λοβέρδου. Οι κάτοικοι που προέβησαν σε αυτή την ενέργεια αριθμούν περί τους 500.



Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Διοικητής Ηλίας Πέτσης ξυλοκοπήθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος που φώναζε: «Υπόγραψε τώρα την παραίτηση σου».

Οι κάτοικοι εκτός από την έγγραφη παραίτησή του, ζητούν κι έγγραφες διαβεβαιώσεις από τον κ. Πετση, στις οποίες θα αναφέρεται ρητώς πως το Νοσοκομείο θα παραμείνει επανδρωμένο και δεν θα υποβαθμιστεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Πετσής έχει ήδη υποβάλλει την παραίτηση του αλλά παραμένει εγκλωβισμένος στο γραφείο του με αστυνομική συνοδεία, αφού ο εξαγριωμένος κόσμος παραμένει στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Η αστυνομική διεύθυνση έχει ζητήσει ενισχύσεις προκειμένου ο τέως όπως όλα δείχνουν επικεφαλής της διοίκησης του Νοσοκομείου Καρύστου να φυγαδευτεί.



Η παρέμβαση Λοβέρδου

Παράλληλα, για το θέμα παρενέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέροντας πως το νοσοκομείο δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί και να χάσει τη νοσοκομειακή ιδιότητά του. Όσοι δημιουργούν προβλήματα επεσήμανε ο κ. Λοβέρδος, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτές τις ώρες, η χώρα χρειάζεται ηρεμία.

Zougla.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου