Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χωρίς σύνταξη έμειναν 48.000 συνταξιούχοι!



Απλήρωτοι έμειναν περισσότεροι από 48.000 συνταξιούχοι του Ι.Κ.Α., που πληρώνονται κάθε μήνα μέσω των ΕΛ.ΤΑ., έπειτα από σχετική εγκύκλιο του Τομέα Πληρωμών και Πωλήσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.


Η εντολή για την ανάκληση των επιταγών δόθηκε από τον αρμόδιο διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ., με το σκεπτικό ότι ανάμεσα στους δικαιούχους συνταξιούχους ενδέχεται να υπάρχουν 17.000 – 18.000 διπλοεγγεγραμμένοι.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών επέρριψε τις ευθύνες στις τράπεζες.

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι ορισμένες τράπεζες πίστωσαν τους λογαριασμούς των συνταξιούχων, αλλά ταυτόχρονα εξέδωσαν και επιταγές.

Έτσι, λοιπόν, οι συνταξιούχοι του Ι.Κ.Α που λαμβάνουν μέσω επιταγής των ΕΛ.ΤΑ. τη σύνταξή τους, δεν πληρώθηκαν σήμερα και αναμένεται να πάρουν τη Δευτέρα τη σύνταξή τους.

Μικροπροβλήματα υπήρξαν όμως και από συγκεκριμένα πιστωτικά ιδρύματα, ωστόσο οι περισσότεροι συνταξιούχοι που πληρώνονται μέσω τραπεζών πήραν τη σύνταξή τους κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου