Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς

 


Συνελήφθη την Πέμπτη σε διαμέρισμα στον Ζωγράφο το νο.2 της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος καταζητείτο από την ημέρα της καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης

Συνελήφθη την Πέμπτη στην περιοχή του Ζωγράφου ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος καταζητείτο από την ημέρα της καταδίκης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. 

Τον είχε εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική τον τελευταιο καιρό σε διαμέρισμα της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς διέφευγε της σύλληψης από τις 7 Οκτωβρίου, όταν και το δικαστήριο ανακοίνωσε την καταδικαστική απόφαση για την νενοναζιστική οργάνωση.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Χρήστος Παππάς, που την πληροφορήθηκε από τον δικηγόρο του και τα ΜΜΕ, θα έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές. Αντ’ αυτού όμως, και ενώ όλοι οι υπόλοιποι καταδικασθέντες ακολούθησαν τα προβλεπόμενα, ο Παππάς προτίμησε τον δρόμο της φυγής.  Είχαν προηγηθεί δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, περί ετοιμότητας και σχεδίου σύλληψης των χρυσαυγιτών, άμα τη εισαγγελική εντολή.

Από τις πρώτες ημέρες της διαφυγής του Παππά σενάρια τον εμφάνιζαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό τα οποία, όπως φαίνεται, διαψεύδονται.

Λίγες μέρες μάλιστα, μετά την καταδικαστική απόφαση, ο συνήγορος του φυγόποινου Παππά, είχε καταθέσει έφεση.

https://www.news247.gr/koinonia/synelifthi-o-christos-pappas.9281784.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου