Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Αυτομαχαιρώθηκε απελπισμένος, αντιδρώντας στην έξωση

αυτομαχαιρώθηκε

Σοκ στον Αλμυρό Βόλου από 67χρονο ενοικιαστή με κατάκοιτη γυναίκα που όταν πήγαν δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί να του κάνουν έξωση αυτομαχαιρώθηκε καταλήγοντας σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Για άλλη μια φορά η αναλγησία μπροστά σε φτωχούς και ανήμπορους ανθρώπους καταλήγει σε τραγωδίες.
Αυτή δυστυχώς είναι η σύγχρονη κοινωνία μας: πλειστηριασμοί, εξώσεις, αποκοπές ρεύματος ακόμα και νερού, ακραία φτώχεια και εξαθλίωση.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δικαστικοί επιμελητές στον Βόλο, όταν την περασμένη Πέμπτη πήγαν στο σπίτι ενός 67χρονου στον Αλμυρό για να του κάνουν έξωση. Αιφνιδιάζοντάς τους, ο ηλικιωμένος πήρε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά!
Ήταν περίπου 1.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν δύο δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας στο σπίτι του 67χρονου, καθώς είχαν αναλάβει τον άχαρο ρόλο να του επιδώσουν το έγγραφο της έξωσης έπειτα από απόφαση που είχε εκδοθεί από το Ειρηνοδικείο Αλμυρού, στο οποίο είχε προσφύγει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ο 67χρονος, ο οποίος, όπως αναφέρουν πηγές, νοικιάζει το σπίτι μαζί με την κατάκοιτη σύζυγο του, φέρεται ότι άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης, προφανώς επειδή είχε ενημερωθεί για την άσχημη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί επιμελητές του ζήτησαν να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, ωστόσο εκείνος έβρισκε διάφορους τρόπους για να καθυστερήσει τη διαδικασία. Τότε οι δικαστικοί επιμελητές τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Ο ηλικιωμένος, μόλις τους είδε, άρχισε να συμμορφώνεται και να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Όση ώρα οι δικαστικοί επιμελητές και οι αστυνομικοί τον περίμεναν, εκείνος φέρεται  ότι πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα και κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά κοιλιακή χώρα! Προφανώς, ο άνδρας προχώρησε σε αυτή την κίνηση στην ιδέα και μόνο ότι θα έχανε το σπίτι του και θα έμενε στο δρόμο!
Το σοκ των δικαστικών επιμελητών και των αστυνομικών ήταν μεγάλο όταν έπειτα από αρκετή ώρα τον εντόπισαν τον 67χρονο αιμόφυρτο στο πάτωμα της τουαλέτας. Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα που είχε ακατάσχετη αιμορραγία και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.
Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό του ήταν επιφανειακά, ωστόσο έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου