Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Απόλαυση ο αλληλοσπαραγμός στο εσωτερικό του ναζιστικού μορφώματος

Αρκετά ενδιαφέρον το κείμενο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα "Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος" και μας κάνει αναφορά στον αλληλοσπαραγμό που υπάρχει στο εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.

Το άρθρο έχει τίτλο «Κελαηδάει ο μάρτυρας υπεράσπισης Σπίνος: “Πατριώτης της κονόμας” ο Μιχαλολιάκος, βουλευτές “ρουφιάνοι της Ασφάλειας”, υπόνοιες για Παναγιώταρο-Κασιδιάρη», και μας δείχνει μια άλλη πτυχή, πέρα από όσα σχετικά αναφέραμε χτες για τους αλληλοεκβιασμούς που υπάρχουν ανάμεσα στα στελέχη της ηγετικής κλίκας της Χ.Α.


Κι αν αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια, σκεφτείτε τι ακριβώς επικρατεί ανάμεσα στους "συναγωνιστές" του εγκληματικού μορφώματος.

Αρχικά διαβάστε την ανάρτησή μας «Αρης Σπίνος: Ο καλύτερος "αγιογράφος" των ναζιστών της Χ.Α» και στην συνέχεια σχηματίστε καλύτερη άποψη γι' αυτόν τον ¨δημοσιογράφο" που τώρα αλληλοσφάζεται με τον φυρερίσκο, ρίχνοντας μια ματιά στο κείμενο μας «Ο "αξιότιμος" μάρτυρας υπεράσπισης του Ν. Μιχαλολιάκου, Αρης Σπίνος».


Το άρθρο που υπάρχει στην ιστοσελίδα jailgoldendawn είναι αναλυτικό για τις "σχέσεις αγάπης' που παρουσιάστηκαν μεταξύ Σπίνου και Μιχαλολιάκου, και γεύση παίρνουμε από την εισαγωγή του:

"Συνεχίζεται αμείωτος ο εμφύλιος πόλεμος στη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά, με τον Άρη Σπίνο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Αττικής στις τελευταίες εκλογές και υποψήφιο βουλευτή Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες, να καταφέρεται εναντίον του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης αποκαλώντας τον “πατριώτη της κονόμας”. Ο Σπίνος δηλώνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας περιστατικών κατά τα οποία ο Μιχαλολιάκος στοχοποιεί τον Παναγιώταρο και ετοιμάζεται να ξηλώσει τον Κασιδιάρη.
Ίσως όλα αυτά να μην είχαν και ιδιαίτερη σήμασία, αν ο Μιχαλολιάκος δεν είχε προτείνει τον Σπίνο ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στην οποία όντως ο Σπίνος κατέθεσε για λογαριασμό του Μιχαλολιάκου στις 7/5/2019!"


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/06/blog-post_706.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου