Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ταμειακό ρολό-σφαιρο…ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… Το αποτέλεσμα; Μέχρι τώρα το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα προέκυπτε από το πόσα γκολ έβαλε η μια ομάδα ή άλλη ομάδα ή από το αν έβαλαν γκολ. 

Στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου το αποτέλεσμα ενός αγώνα μετριέται πλέον με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα: Πόσο βαρύ είναι ένα εκσφενδονιζόμενο χαρτί ταμειακής μηχανής;  Τον βρήκε το ρολό; Που τον βρήκε το ρολό; Τραυματίστηκε; Προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε; Τι λέει ο γιατρός; Και τι γιατρός είναι αυτός; Και ο διαιτητής τι λέει για τον αγώνα; Αλλά για ποιον αγώνα; Τον αγώνα που δεν έγινε…

Ως εραστές της μπάλας αρνούμαστε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το ρεπορτάζ. Γιατί αυτό είναι το «αθλητικό» ρεπορτάζ της ημέρας. Απολύτως προσαρμοσμένο – σε επίπεδο ήθους, αισθητικής, αξιοπιστίας, ποιότητας – με τις ταμειακές μηχανές των εφοπλιστών, των πετρελαιάδων, των εργολάβων και των μιντιαρχών. Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/02/blog-post_951.html#ixzz58BzLeOMtΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου