Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

(Όλοι δίπλα του, παρόλα τα δίπορτα οπορτουνιστικά τερτίπια του αρχηγού του! Η αριστερά πρέπει να κόψει κάθε δεσμό με τα νεο-νεοφασιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ)! Η Δημόσια Διοίκηση στην υπηρεσία της Νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής

δημόσια

Παναγιώτης Κορισιάνος


Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους στη Δημόσια Διοίκηση ,αφού δεν τους βγήκε το μνημονιακό προαπαιτούμενο λόγω τού υψηλού ποσοστού αποχής από την αξιολόγηση 70-80% σύμφωνα με στοιχεία της ΑΔΕΔΥ, τώρα προσπαθούν με διώξεις σύμφωνα με το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα

και να ερμηνεύσουν κατά το δοκούν για όποιους από τους Προϊστάμενους …δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις….
Αλήθεια ο / η υπεύθυνος υπουργός της δημόσιας διοίκησης για τον Ν.3528/2007 και όπως τροποποιήθηκε αργότερα με τον Νόμο Ραγκούση θυμάστε τι λέγαμε τότε σαν Σύριζα και τι λέτε σήμερα;
Στο βωμό της Νεοφιλελεύθερης επέλασης, προκειμένου να κρατηθούν μερικές μέρες- μήνες στη εξουσία δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Με εκτελεστές τα φερέφωνά τους τούς διορισμένους η επιλεγμένους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων προσπαθούν να φιμώσουν η να τρομοκρατήσουν κάθε ελεύθερη φωνή και να συνδέσουν όπως επιθυμούν τα κατάπτυστα άρθρα τού Δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα ( πού σε πολλά άρθρα θυμίζει το στρατιωτικό κανονισμό 20-1 της 10ετίας του ’70) και να ασκήσουν ένα πογκρόμ διώξεων κατά δημοσίων υπαλλήλων πού είχαν την τόλμη σαν ενεργοί πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους στο f/b, στο ραδιόφωνο,στον τύπο, η στην τηλεόραση, επειδή θεωρούν τους δημόσιους υπάλληλους πολίτες β’ κατηγορίας.
Ο υποφαινόμενος δέχτηκα ένα χουντικής έμπνευσης έγγραφο …Κλήση σε απολογία.. Όχι για κάποιο έστω υπηρεσιακό μου παράπτωμα από τον Συντονιστή της αρμόδιας Αποκεντρωμένης Διοίκησης διότι άκουσον – άκουσον σαν ενεργός πολίτης εξέφρασα την επιστημονική μου άποψη, την κλαδική τού ΓΕΩΤΕΕ, την οικολογική-περιβαλλοντική ανησυχία στα ΜΜΕ και f/b για την επιχειρούμενη επέμβαση από τούς φίλους Χελωνίτη (για πρώτη φορά εμφανίστηκαν) στα παραλιακά δάση δηλαδή επί της ουσίας υπερασπίστηκα το δημόσιο συμφέρον από τούς επίδοξους επενδυτές-καταπατητές και απλά είπα ότι τα όμορφα παραλιακά δάση που φτιάχτηκαν με τεχνητές αναδασώσεις με θυσίες και με πρωτόγονα μέσα (γαϊδούρια και άλογα για την μεταφορά των φυτών) την 10ετία του 50, και τού 60, με σκοπό α) Να σταματήσουν την μεταφορά των αμμοθινών πού κάθε χρόνο κάλυπταν γόνιμα γεωργικά εδάφη β) Να ανασχέσουν τους αλατοφόρους θαλάσσιους ανέμους που κατέστρεφαν τις γεωργικές καλλιέργειες. Τα δάση αυτά είναι προστατευτικά και δεν υπάγονται στις επιτρεπτές επεμβάσεις σύμφωνα με την ισχύουσα δασική Νομοθεσία.
Η πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας γης,της περιουσίας τού Ελληνικού λαού τους προειδοποιούμε δεν είναι για οικόπεδα – real estate είτε είμαστε δημόσιοι λειτουργοί (η καρέκλα για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός) είτε ενεργοί πολίτες δεν θα τούς αφήσουμε να κάνουν αυτό το περιβαλλοντικό-οικολογικό έγκλημα θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Η δικαιοσύνη ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δούμε ποιοι θα πάνε για παράβαση καθήκοντος ή κατάχρηση εξουσίας στο βωμό της εφαρμογής τής Νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής.
Δεν τους φοβόμαστε,ούτε μπορούν να μάς τρομοκρατήσουν, η ταξική πάλη συνεχίζεται, ο πόλεμος των θέσεων θα εμπλουτισθεί σύμφωνα με τον διανοητή Γκράμσι, η ΛΑ.Ε μαζί με όλες τις σύμμαχες δυνάμεις θα πρωτοστατήσει σε όλα τα κινηματικά πεδία για να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον, την λαϊκή περιουσία και την Δημόσια περιουσία από την πιο σκληρή επίθεση του αρπακτικού Καπιταλισμού και τα ντόπια όργανά του. Τέλος το περιβάλλον το κληρονομήσαμε από τούς πατεράδες και τους παππούδες μας και πρέπει να το παραδώσουμε στα παιδιά μας.
*Ο Παναγιώτης Κορισιάνος είναι μέλος της Ν.Ε της ΛΑ.Ε Νομού ΗΛΕΙΑΣ
http://www.iskra.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου