Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αδειάζει σήμερα το κανάλι των εκδοτών - 21 αποχωρήσεις δημοσιογράφωνΟυρά κάνουν στο λογιστήριο του MEGA οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν, παίρνοντας στα χέρια τους την πρώτη επιταγή της αποζημίωσης, που θα δοθεί σε 4- 9 δόσεις.


Συνολικά 21 δημοσιογράφοι φεύγουν από το κανάλι της Μεσογείων. Μεταξύ αυτών είναι η Μαρία Καρχιλάκη, ο Θάνος Πασχάλης, η Αθηνά Κουφοπάνου, η Μαρία Παπουτσάκη, η Μαίρη Λαμπαδίτη, ο Δημήτρης Παπαντωνίου, η Μαίρη Ορφανίδη, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Γιαννίσης, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Σταύρος Καπάκος και η Μαργαρίτα Βεργολιά.

Όπως λένε οι πληροφορίες, στην έξοδο δεν τους οδήγησε μόνον η απαίτηση του καναλιού για υπογραφή ατομικών συμβάσεων, που θα οδηγούσε στην ελαχιστοποίηση της αποζημίωσης που δικαιούνται, αλλά και οι εργασιακές σχέσεις.

Ουσιαστικά έχει αποχωρήσει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ την ατομική σύμβαση δεν έχει υπογράψει η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη, της οποίας το συμβόλαιο λήγει μέσα στο καλοκαίρι

.
http://www.zougla.gr/media/article/adiazi-simera-to-kanali-ton-ekdoton---21-apoxorisis-dimosiografonΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου