Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Τα σούργελα της νεοφιλελεύθερης Αριστεράς.

«Σε μια τοξική κοινωνία, οι περιθωριακοί είναι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι»

Luis Sepúlveda 
________________

Μεγάλος σάλος, όπως είναι λογικό, προκλήθηκε από την άθλια πράξη του γνωστού και μη εξαιρετέου πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μπαλαούρα (φρουράάάάά…), ο οποίος αντιμετώπισε, ως…event την επίσκεψή του στο θάλαμο νοσηλείας του Μανώλη Γλέζου κι ως εκ τούτου έσπευσε ν’ απαθανατίσει το εν λόγω στιγμιότυπο, βγάζοντας selfie, χαμογελαστός (!) δίπλα στον ετοιμοθάνατο βετεράνο αγωνιστή, την οποία κατόπιν  ανάρτησε στο προφίλ του, στο facebook!



Το ότι ο Μπαλαούρας αποδεικνύεται ένας ηλίθιος και αναίσθητος άνθρωπος, ανίκανος να αντιληφθεί την ιερότητα της στιγμής, ώστε να συμπεριφερθεί αναλόγως κι όχι σα χαζογκόμενα σε club της παραλιακής, δεν είναι το σημαντικότερο.

Το σημαντικότερο όλων είναι, το ότι τέτοιου είδους άνθρωποι (;) παριστάνουν τους αριστερούς, οι οποίοι, από τη μία εκτελούν -με δουλική προσήλωση και με το αζημίωτο- της εντολές των κατακτητών-δανειστών της χώρας κι απ’ την άλλη καταθέτουν στεφάνι στην Καισαριανή, ξευτιλίζοντας κάθε έννοια αγώνα, αξιοπρέπειας και τις θυσίες αυτού του λαού

Το σημαντικότερο όλων είναι, ότι τέτοιου είδους σούργελα, σε αγαστή συνεργασία με τα έτερα σούργελα της ΝΔ, υποδούλωσαν το λαό και τον παρέδωσαν  δεμένο χειροπόδαρα στις αδηφάγες ορέξεις των απανταχού οικονομικών δολοφόνων.

Το σημαντικότερο όλων είναι, ότι ουδείς άνθρωπος- διαθέτων στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι εντιμότητα-θα καταδεχόταν να ψηφίζει νομοσχέδια, μέσω των οποίων εξολοθρεύονται ολόκληρες κοινωνίες, για να θησαυρίζουν  μερικά funds παγκοσμίως.

Και οι νεοφιλελέ Μπαλαούρες, γαλάζιοι τε και ροζ, δε διαθέτουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια κι εντιμότητα, μόνο τσέπη.

Το σημαντικότερο όλων είναι, ότι οι νεοφιλελέ Μπαλαούρες, γαλάζιοι τε και ροζ, αποτελούν επικίνδυνη μετάλλαξη του ανθρωπίνου είδους.
Προσοχή λοιπόν.
               

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου