Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Μπατσοτραβήγματα σε δημοσιογράφο γιατί δημοσίευσε ανακοίνωση του ΚΚΕ!

Διαβάζεις την είδηση και απ' την μια, ενώ σου φαίνεται και είναι γελοία απ' την άλλη σκέπτεσαι μήπως ανοίγονται πολύ επικίνδυνοι ατραποί ειδικά για όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο

Τηλεγραφικά η υπόθεση. Η ηλεκτρονική εφημερίδα ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr δημοσιεύει μια ανακοίνωση που της έστειλε η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Καλογρέζας – Αλσούπολης και η οποία αναφερόταν στην "δράση μικρής-μειοψηφικής ομάδας φασιστοειδών που έχουν, με νόθες διαδικασίες, εγκατασταθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου".

Εχουμε δηλαδή μια ανακοίνωση οργάνωσης πολιτικού κόμματος, που τοποθετείται πάνω σε ζητήματα που αφορούντην περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται.
Κι όμως. Ο εκδότης-διευθυντής του ισότοπου που την δημοσίευσε, βρέθηκε μπλεγμένος σε περιπέτειες με μπάτσους!

Ας αναπαράγουμε κι' εμείς την ίδια ανακοίνωση της Κ.Ο του ΚΚΕ (ευχόμενοι να έχουμε την ίδια "τύχη" με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας ionianet.gr) και να κάνουμε κάποια σχόλια μετά:
Οι Κομματικές οργανώσεις του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλουν στους γονείς και ευρύτερα στον λαό της Νέας Ιωνίας την δράση μικρής-μειοψηφικής ομάδας φασιστοειδών που έχουν, με νόθες διαδικασίες, εγκατασταθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου, με την στήριξη παραγόντων στην Νέα Ιωνία, συνεχίζουν να διώκουν με κάθε ευφάνταστο τρόπο αγωνιστές γονείς που πάλεψαν και παλεύουν για ένα σχολείο που αντιστοιχεί στις σύγχρονες ανάγκες, για ένα σχολείο πραγματικά Δημόσιο και Δωρεάν χωρίς οικονομικούς ή άλλους φραγμούς.

Η ομάδα αυτή που έχει επιδοθεί σε δικαστικό και συνδικαλιστικό διωγμό Γονέων δημόσια έχει διακηρύξει την πίστη της σε ένα σχολείο του σκοταδισμού της υποταγής και των ταξικών αντιθέσεων. Παθαίνουν αλλεργία όταν γονείς και μαθητές διεκδικούν ένα καλύτερο σχολείο.

Στην προσπάθεια τους αυτή εντάσσεται η συκοφάντηση των μελών της διοίκησης του συλλόγου την περίοδο 2013-2015 προχωρώντας σε μήνυση κατά του τότε προέδρου επιδιώκοντας να τον σπιλώσουν. Η αιτία αυτής της προσπάθειας σπίλωσης είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδικητικής στάσης του συλλόγου την περίοδο 2013-2015 και του γεγονότος ότι η διοίκηση εκείνη είχε ψηλά στις προτεραιότητες το χτύπημα των αντιδραστικών και φασιστικών αντιλήψεων στα σχολεία.

Το μένος που έχουν επιδείξει ενάντια σε κάθε αγωνιστική – προοδευτική φωνή εκφράστηκε και στην αντίθεσή τους στην εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσμένους του μπλόκου της Καλογρέζας. Και επειδή είδαμε να βεβηλώνεται το μνημείο των ηρώων του Μπλόκου δύο φορές το τελευταίο διάστημα αλλά και ο τοίχος του 9ου δημοτικού στην Καλογρέζα λέμε σε όλα τα φασιστοειδή:

«Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, έξω οι φασίστες από τη γειτονιά»

Καλούμε το λαό της Νέας Ιωνίας, όλους τους τίμιους και ευσυνείδητους γονείς του 7ου Γυμνασίου, όλων των σχολείων της Καλογρέζας και της Νέας Ιωνίας, που στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι εργαζόμενοι και καλούνται να πληρώσουν για τις μεγάλες ελλείψεις του σημερινού σχολείου, να απομονώσουν πολιτικά αυτές τις φωνές.

Γονείς της Καλογρέζας και της Νέας Ιωνίας
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ

ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ

ΈΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ


Από δω και πέρα ξεκινάνε τα απίστευτα. Κάποιος τύπος που παρουσιάζεται σαν εκπρόσωπος των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου της πόλης παρουσιάζεται  στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και καταθέτει μήνυση η οποία στρέφεται κατά αγνώστων, και ξεκινάει προανάκρισης για τη διάπραξη του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας δέχτηκε κλήση ο εκδότης της διαδικτυακής  εφημερίδας ionianet.gr Βασίλης Μαγκαναδέλλης να παρουσιαστεί στο Α.Τ Ν. Ιωνίας και να δώσει κατάθεση.

Και το πρώτο ερώτημα που προκύπτει είναι τί δουλειά έχει το τμήμα δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε μια τέτοια υπόθεση;
Αυτός ο μπάτσος που συνέταξε αυτή την μήνυση και η οποία στρέφεται "κατ' αγνώστων" μήπως παίρνει ληγμένα;
Ποιοί είναι οι "άγνωστοι"; Ποιούς αναζητάει; Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε φέρνει υπογραφήΚ.Ο ΚΚΕ Ν. Ιωνίας.

Οσο για τα ΜΜΕ που την δημοσίευσαν -και δεν ήταν μόνο η διαδικτυακή εφημερίδα που αναφέραμε- έκαναν το αυτονόητο.
Παρέθεσαν μια ανακοίνωση πολιτικού κόμματος που τους στάλθηκε. Ποιο είναι το αδίκημά τους; 

Μήπως τώρα τα φασιστοειδή, με την παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς που επιχειρεί ο Μητσοτάκης, ξεσάλωσαν εντελώς και κάποιοι απ' την συνομοταξία "το κράτος είστε εσείς" τους σιγοντάρουν;

Αξίζει να διαβάσετε την σχετική τοποθέτηση που έκανε ο εκδότης της εφημερίδας ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr  



http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/07/blog-post_993.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου