Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

(Δεν είναι δυνατόν αυτό το ακροδεξιό μούτρο να κλωτσάει την καρέκλα για χάρη της ιδεολογίας του και να μη βρεθεί να πράξει το ίδιο ένας Συριζαίος! Ντροπή)! Διαγραφή Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ

Διαγραφή Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή του κόμματός του Δημήτρη Καμμένο, μετά τη υπερψήφιση από τον τελευταίο της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης στη Βουλή. 


Το γεγονός γνωστοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επιστολή την οποία έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, αμέσως μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...».

Δείτε την ανάρτησή του Πάνου Καμμένου:



Η Ράνια Σβίγκου σχολίασε μέσω Twitter τη διαγραφή του Δ. Καμμένου

 «Αναμενόμενη» χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

Δείτε την ανάρτηση της Ρ. Σβίγκου:


http://www.zougla.gr/politiki/article/diagrafi-dimitri-kamenou-apo-tous-anel



1 σχόλιο:

  1. Και πώς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... ΕΙΤΑΝΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΕΛΑΣ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ... ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    Ασχολιούνται ΟΛΟΙ ΜΕ (Κρατικοδίαιτους") ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ και κάπου κάποια... Απεργία στον κάτω από άνω Μαχαλά!!! Πως ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"!!

    ΕΔΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ μιλά για το σουβλατζίδικο του μπάρμπα Θωμά!!!

    Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΉΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΈΧΕΙ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

    ... ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!) ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! ΚΑΙ Ο "ΕΠΙΣΗΜΟΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ 1922!!!

    ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ (μοντέρνες καταστάσεις) ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΆΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΕΜΕΚ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ;;;;) ΣΤΗΝ ΚΑΖΕΡΤΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

    Γιαυτό "ΜΕΣΑ" ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ "ΚΕΦΑΛΙΑ" ΣΑΣ ΣΤΗΝ ... ΚΑΛΥΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή