Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Διαμαρτυρία για τα διόδια στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Αναγκάστηκε να αποχωρήσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία για τα διόδια στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Αναγκάστηκε να αποχωρήσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ | Newsit.gr

Στην κινητοποίηση για τα διόδια συμμετείχαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του δήμου Ναυπακτίας, καθώς και πολίτες. 
Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιώργος Σιαμαντάς, «πάγια θέση του δήμου είναι η μείωση της τιμής των διοδίων για ορισμένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και για εργαζόμενους που μετακινούνται, για λόγους εργασίας, στην Πάτρα.»

Αναγκάστηκε να αποχωρήσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κάτοικοι «πάτησαν» για πρώτη φορά γέφυρα και με μια δυναμική παρουσία στα πλάισια της φιλοτελικής έκθεσης που ξεκινά σήμερα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας από φιλοτελικούς συλλόγους και την περιφερειακή διοίκηση των ΕΛΤΑ, απαιτούσαν την μείωση των διοδίων της γέφυρας. Στο χώρο υπήρχε και παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση. 
Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας Σιαμαντάς, Κοτσανάς και Σύψας, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις με καλεσμένους της εκδήλωσης που προσέρχονταν στην εκδήλωση.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κ. Σπαρτινός υποχρεώθηκε να αποχωρήσει, ενώ λίγο πριν την έναρξη των εγκαινίων της έκθεσης οι κάτοικοι αποχώρησαν ειρηνικά
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, nafpaktianews
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/diamartyria-gia-ta-diodia-sti-gefyra-riou-antirriou-anagkastike-na-apoxorisei-vouleytis-tou-syriza/2547952/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου