Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Δεν συγκρίνεται με τίποτε η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της Ελληνοκυπριακής πολιτικής ηγεσίας!



Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ "Η Κυπριακή Δημοκρατία εξέδωσε NOTAM για την περιοχή των βρετανικών βάσεων" ώστε οι Φονιάδες Μισθοφόροι να μπορούν να βομβαρδίζουν Ανενόχλητοι.
Πηγή: Associated Press
Η Κυπριακή Δημοκρατία εξέδωσε δύο NOTAM (ειδοποίηση προς πιλότους για πιθανούς κινδύνους σχετικά με την πορεία πτήσης τους), δημιουργώντας ζώνες ασφαλείας στην περιοχή των βρετανικών βάσεων Ακρωτηρίου.
Με την έκδοση των δύο ειδοποιήσεων, οι χειριστές αεροσκαφών ενημερώνονται για δραστηριότητες της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας νοτίως της περιοχής, με ισχύ μέχρι τις 12 Μάη.
Επίσης, το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσε έκτακτη NOTAM, με ισχύ μέχρι τις 12 Ιούλη, με στόχο να καθησυχάσει τους χρήστες του FIR Λευκωσίας, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε χθες από δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αναφορικά με το ρόλο των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο σε ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Σύντομα όμως ακολούθησε αυτή η ανακοίνωση:
Κ.Ε: Η Κύπρος δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην επιχείρηση κατά της Συρίας
14 Απριλίου 2018, 09:46
Η Κύπρος δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην επιχείρηση κατά της Συρίας, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, για τη συντονισμένη αεροπορική επιχείρηση κατά της Συρίας:
«Διεξήχθη σήμερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη αεροπορική στρατιωτική επιχείρηση από αεροσκάφη των Η.Π.Α., της Γαλλίας και της Αγγλίας, εναντίον συγκεκριμένων στόχων στη Συρία. Η επιχείρηση, που έχει ολοκληρωθεί, φαίνεται να είναι ανάλογη εκείνης που είχε γίνει τον Απρίλιο 2017.
Η Κύπρος δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή σε αυτή την επιχείρηση και στη χώρα μας επικρατούν συνθήκες πλήρους ασφάλειας.
Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή την κατάσταση, ωστόσο η Κύπρος δεν έτυχε οποιασδήποτε προηγούμενης ενημέρωσης. Για την επιχείρηση αυτή δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο εναέριος χώρος ούτε έχει επηρεαστεί το F.I.R. ή αεροδιάδρομοι του.
Ελπίζουμε ότι στη συνέχεια θα καταστεί δυνατό να αποφευχθούν στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία και ότι πηγές κινδύνων σε αυτή τη γειτονική χώρα θα αντιμετωπισθούν με ειρηνικά μέσα και μέσω διαλόγου.»
Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2018/04/blog-post_712.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου